Videokursus

nov 25, 2022SEO - Viden0 Kommentarer

Et medie, der er kommet for at blive, er videoen. Blandt andet er det svært at føre en vellykket markedsføringsstrategi, uden en eller anden form for video. Med det rette videomateriale kan du nemlig lynhurtigt formidle virksomhedens budskab eller vise dens produkter eller ydelser. Derfor er det altid en fordel, hvis du har en vis viden om, og erfaringen med, at fremstille film.

Men hvis du ikke selv er vant til at skabe en historiefortælling, filme og redigere, skal du ikke fortvivle. Du har nemlig mulighed for at komme på videokursus. Her lærer du alt, hvad der er nødvendigt, når du skal skabe flot og meningsfuld videoindhold.

Hvad lærer jeg på et videokursus?

Det er forskelligt fra kursusudbyder til kursusudbyder, hvad der fokuseres på under kurset. Men som udgangspunkt vil du på et videokursus lære, hvordan du kan skabe konkrete filmproduktioner til enten din egen virksomhed eller en andens. Du lærer med, andre ord, om de grundlæggende elementer, der er nødvendige for at skabe noget godt filmmateriale, der kan anvendes til markedsføring. Det inkluderer blandt andet:

 • Viden om, hvordan filmmateriale kan anvendes til markedsføring
 • Det rette udstyr til at filme med
 • Planlægning af produktionen
 • Opbygning af en fortælling, også kaldet storytelling
 • Optagelse af video; optageteknikker, billedkomposition, tekst og grafik
 • Redigering af filmmaterialet
 • Publicering af filmmaterialet på websites
 • Brug af filmmaterialet på sociale medier
 • Viden om søgemaskineoptimering og videoer

Fordelene ved videomarketing

Når du skaber videomateriale, som skal anvendes til at promovere en virksomhed, er der tale om såkaldt videomarketing. Det er en essentiel del af enhver digital marketingsstrategi i dag, fordi filmmateriale hurtigere kan fange kundernes opmærksom. Ligesådan er filmmaterialet også i stand til at forblive længere i kundernes hukommelse end traditionelle billeder.

Filmmateriale kan også optimeres, så det er søgemaskinevenligt. Det er bestemt ikke kun tekster og billeder. På den måde vil dit filmmateriale dukke op, når en potentiel kunde laver en relevant søgning på f.eks. Google.

Erfaringen viser også, at filmmateriale får dine brugere til at blive længere på din side. Dine potentielle kunder er altså mere villige til at interagere med dig i længere tid, når du anvender filmmateriale. Derfor er det også nemmere at komme igennem med dit budskab.

I mange tilfælde øger filmmateriale også konverteringsraten. Det skyldes blandt andet, at potentielle kunder bedre kan danne sig et indtryk af, hvordan virksomhedens produkt kan hjælpe dem, når de ser en video.

Det behøves bestemt ikke kun være produkter med et mere praktisk formål. Produkter såsom tøj konverterer ofte også bedre, hvis kunderne kan se en video, hvor tøjet bliver prøvet på. På den måde kan kunderne bedre vurdere, hvordan tøjet egentlig sidder.

På samme måde kan filmmateriale uden tvivl også understøtte netop den virksomhed, som du skal producere indhold for.

Hvordan finder jeg det rette kursus?

Når du gerne vil på filmkursus, er det vigtigt, at du får fundet det rette kursus. Her bør du først og fremmest blive afklaret med, om du har mulighed for at møde fysisk op. Hvis ikke, kan du i stedet finde et onlinekursus.

Derudover bør du også finde ud af, om du har mulighed for at følge kurset på bestemte tidspunkter. Hvis ikke, findes der kurser, hvor du kan følge dit helt eget tempo. Her er du altså ikke bundet til nogle faste tidspunkter. Det kan være en fordel, hvis du følger kurset ved siden af dit arbejde eller studie.

Du skal også have fundet ud af, hvad du helt præcis gerne vil lære. Nogle filmkurser er mere specifikke end andre. Blandt andet er der nogle kurser, der kun beskæftiger sig med filmproduktion via smartphones. Der er også andre, der er målrettet til specifikke faggrupper; f.eks. som en viderebygning til journalister.

Derfor er det vigtigt, at du bliver afklaret med, hvad du gerne vil have ud af kurset. Ligesådan er det også vigtigt, at du finder et kursus, der tilbyder dig netop dét, som du har brug for.

Hvor kan jeg komme på videokursus?

Der findes flere forskellige udbydere af videokurser. Der er både kurser med fysisk fremmøde, ligesom der også findes onlinekurser. Blandt andet kan du komme på kursus ved følgende aktører:

 • IBC Kurser og konsulenthus

IBC Kurser og konsulenthus udbyder deres kursus i Kolding. Derfor kræver dette kursus altså, at du har mulighed for at møde fysisk op.

 • Kursusfabrikken

Kursusfabrikkens kursus er også med fysisk fremmøde. Her kan du vælge, om du vil følge kurset i Søborg eller Åbyhøj.

 • Labelless Media

Hvis du ikke har mulighed for at møde fysisk op, kan du heldigvis også sagtens finde onlinekurser. Blandt andet findes der Labelless Media, hvor kurset er 100% online. Derudover er kurset også optaget på forhånd, så du kan helt selv vælge, hvornår på dagen du vælger at tage kurset.

Blogs

Nyeste blogindlæg

 

 

Modehuse skaber fornyelse til klassiske beklædningsgenstande

Modehuse skaber fornyelse til klassiske beklædningsgenstande

Sponsoreret indlæg De fleste kender til t-shirten, som næsten er et ikonisk stykke tøj. Den kan findes både i de mest simple former, men også med smart udskæring og snit. Når de fleste mennesker tænker på en standard stykke tøj, vil mange straks tænke på en t-shirt....

0 kommentarer

Indsend en kommentar