Passionerede undervisere, som forstår din situation

Som kursist hos os bliver du mødt af passionerede undervisere, der alle har mange års erfaring indenfor digital markedsføring. Du får indflydelse på, hvordan den ugentlige undervisning i dit 1 årige skal tilrettelægges. Vi tilbyder både fysisk ( på sigt )  og virtuel undervisning, og hver måned kommer du til at arbejde med et nyt emne, som på sigt giver dig den nødvendige breddeviden om digital markedsføring. Hvert modul startes med en introduktion til en ny relevant case og afsluttes med et færdigt produkt som du har været med til at producere.

Indflydelse på eget forløb

Kæmper du med en psykisk diagnose, fysisk funktionsnedsættelse eller sociale udfordringer , kan vejen til fast og stabilt arbejde virke lang. Du kan have særlige behov, som er nødvendige at tage hensyn til – både i et opkvalificeringsforløb med undervisning samt, når du bliver en del af det danske arbejdsmarked.

Formålet med vores forløb er at være brobyggende led mellem arbejdsløs og meningsgivende job.

Vi har forståelse for, at det kan være mentalt udmattende og psykiske udfordrende at skulle være fysisk tilstede med andre kursister og undervisere. For mange mennesker der kæmper med psykiske og fysiske udfordringer kan sociale sammenhænge stjæle både overskud og fokus. Derfor kan du vælge at modtage virtuel undervisning, så du kan være derhjemme i trygge rammer.

Hos os har vi fokus på din læring og på at skabe de bedste muligheder for at opnå arbejde indenfor digital markedsføring. Undervejs i et undervisningsforløb kan du supplere den faglige viden med praktisk arbejde i form af praktik.

Små hold og erfarne undervisere

Deltager du i fysisk undervisning ( kommende mulighed ) , kommer du til at sidde sammen med få andre kursister. Vores hold er på 10-12 mennesker, så alle har mulighed for at få størst udbytte af undervisningen.

Du kommer til at møde dedikerede og erfarne undervisere, der selv har mange års erfaring indenfor branchen omkring digital markedsføring. Flere af vores undervisere har selv psykiske diagnoser (herunder ADHD og PTSD), og de har forståelsen for, hvilke behov du kan have, når det kommer til at modtage undervisning, være sammen med andre og forberede dig til arbejdsmarkedet.

Som kursist får du adgang til vores læringsportal og lukkede Facebook gruppe. I vores digitale læringsplatform vil du få adgang til video materiale og selve kurset.

Er du henvist af kommunen vil du modtage dine adgangskoder manuelt af os. Har du købt dit modul direkte her på siden vil du modtage din adgangskode sammen med din kvittering.

Er der nogle spørgsmål står vi altid til rådighed enten på mail eller via telefonen.