Hvem står bag

Om mig

Mikkel Preisler

Stifter DinTekstforfatter , medstifter Lokalseo 
Tidligere ejer Link-family 

Medejer / Direktør i følgende webshops : 

Canem.dk
Fantasyeyes.dk
Snopart.dk

Formålet med disse kurser er at give ikke arbejdsparate værktøjerne og fagligheden til at kunne varetage jobs indenfor digital markedsføring.

Jeg har selv 12 års erfaring med e-handel og ved hvad arbejdsgivere efterspørger og samtidig har jeg erfaring fra det kommunale system så jeg forstår behovet for samspil og symbiose.

Læs mere om de tiltag vi selv støtter her

Hvorfor er projektet vigtigt for mig ?

Denne her sag står mit hjerte nært af flere årsager. Den primære årsag er jeg selv har gennemgået et lignende forløb , som endte med at være det helt rigtige match for mig. Det var et ugentligt kursus i Digital Markedsføring som fyldte godt på i min værktøjskasse. Det forløb var en af grundene til jeg kunne forlade et tilkendt flex-job og stå på egne ben. 

Hvorfor er det vigtigt at underviserne enten har eller forstår psykiske og fysiske udfordringer

Jeg fik konstaret PTSD og kompleks PTSD efter et for mange §119 overfald. Det betød at der var særlige hensyn der skulle tages i forhold til min indlæring hvilket der blev , og denne forståelse ønsker jeg alle underviserne har.

Herudover ønsker jeg at underviserne fremstår som positive rollemodeller – for at vise hvad de kan overkomme med deres respektive udfordringer og nogle personer som kursisterne kan spejle sig i.

 

Er der kun fagligt indhold

Nej , foruden de faglige elementer vil der indgå et modul hvor kursisterne lære at få en meningsfyldt tilværelse ved eventuelt virtuelt arbejde og hvilke værktøjer de skal bruge for ikke at føle sig isolerede.