Med hjemmesideoptimering får du mere succes med dit website

jul 14, 2023Viden

Hvis du har en hjemmeside, er det enormt vigtigt, at den er stabil, funktionel og fungerer korrekt på alle enheder. Det giver nemlig dine besøgende en god oplevelse på din side, hvilket er med til at forbedre din konverteringsrate og hermed øge dit salg. En velfungerende hjemmeside er en del af den SEO, der bidrager til at synliggøre din side i søgeresultaterne på Google. I artiklen her ser vi nærmere på, hvorfor hjemmesideoptimering er så vigtig for din sides succes.

Søgemaskinerne favoriserer mobilvenlige hjemmesider

En af de allervigtigste faktorer angående hjemmesideoptimering er mobilvenlighed. I dag kommer langt det meste trafik nemlig fra mobiltelefoner, hvorfor det har enorm betydning, at din hjemmeside ikke blot virker på computere, men også er kompatibel med mobile enheder.

En anden stor grund til, at din hjemmeside skal fungere på mobiltelefoner og tablets, er, at Google favoriserer disse hjemmesider. Det betyder, at mobilvenlige sider rangerer højere i søgeresultaterne på mobile enheder end ikke-mobilvenlige sider.

Har din hjemmeside brug for en ny mobilvenlig side, kan du alliere dig med eksperter i hjemmeside optimering, der sidder klar til at hjælpe dig.

Gode loadtider har betydning for din konvertering

Loadtider spiller også en vigtig rolle for din hjemmeside. Hvis din hjemmeside loader langsomt, får dine besøgende et dårligt førstehåndsindtryk, og mange vil måske endda forlade den uden at have fundet det, de kom efter. Hastigheden på hjemmesiden har derfor stor betydning for din konverteringsrate.

Lange loadtider kan have flere forskellige årsager. Det kan f.eks. være pga. en langsom webhost, for meget kode, der skal indlæses eller for store billed- eller videofiler. Hvis du har brug for at optimere din hjemmesides hastighed, er disse områder gode steder at sætte ind.

Call to Actions giver størst udbytte af dine besøgende

Når det gælder hjemmesideoptimering er det bestemt også værd at gøre brug af CTA’er, dvs. Call to Actions. CTA er et meget vigtigt værktøj til forbedring af din sides konverteringsrate. Kort fortalt henviser du med en CTA dine kunder til at tage aktion. Det kan f.eks. være, at du tilskynder dine kunder til at tilmelde sig dit nyhedsbrev, eller at du markedsfører din hjemmeside på sociale medier gennem annoncer, der giver folk lyst til at købe dine produkter. På den måde bliver folk opmærksomme på din side, hvormed du får flere kunder i butikken.

Blogs

Nyeste blogindlæg

 

 

Modehuse skaber fornyelse til klassiske beklædningsgenstande

Modehuse skaber fornyelse til klassiske beklædningsgenstande

Sponsoreret indlæg De fleste kender til t-shirten, som næsten er et ikonisk stykke tøj. Den kan findes både i de mest simple former, men også med smart udskæring og snit. Når de fleste mennesker tænker på en standard stykke tøj, vil mange straks tænke på en t-shirt....

0 kommentarer