Tag et SEO Onsite kursus, og forstå hvad der skal til for at løfte dit websites placering i søgemaskinerne

nov 25, 2022SEO - Viden0 Kommentarer

Onsite SEO optimering – eller Onpage SEO optimering – handler om de aktiviteter, du kan lave på dit eget website for at komme bedre ud i søgemaskinernes rangering. Og hvis du ønsker at blive bedre til Onsite optimering, så kan du tage et SEO onsite kursus i det, så du forstår hvad du skal have på plads for at løfte dit website i søgemaskinernes rangering, så du får ikke bare den størst mulige, men også den helt rigtige trafik.

Onsite SEO optimering er det, du gør for at SEO optimere på dit eget website. Og der er mange muligheder.

I denne artikel præsenterer vi nogen af de muligheder, som findes for at lave Onsite SEO optimering.

Udfør søgeordsundersøgelser for at identificere de bedste søgeord at målrette mod dit website

Nøglen til SEO er at bruge de bedste søgeord på dit website – dvs. søgeord, der tiltrækker den trafik, som ønsker at bruge dit indhold og købe dine varer. Brug disse søgeord på hele dit websted, inklusive i titlen, i indholdet og i metatags.

På den måde får du rangeret din hjemmeside højere på søgemaskinerne, når brugere søger på de ord, du bruger.

Optimer din hjemmeside til søgemaskinerne ved at sikre, at den er velstruktureret og nem at navigere på

Hvis du gør din hjemmeside let at læse, og let at navigere rundt på, så gør du livet lettere for dine brugere. Og nemhed er alfa og omega i navigation på en hjemmeside.

Men en ekstra fordel er, at du også gør hjemmesiden lettere at læse for de søgemaskiner, som ”læser” din hjemmeside.

Jo mere du hjælper søgemaskinerne med at kunne læse din hjemmeside, jo højere rangering vil du få.

Sørg for, at din hjemmeside indlæses hurtigt og er tilgængelig for søgemaskinerne

Hvis din hjemmeside indlæses hurtigt, gør du igen dine brugere en tjeneste – og det samme gælder søgemaskinerne.

Et af de vigtigste kriterier for hjemmesider er, at de er lette at indlæse for søgemaskinerne. Så hold godt øje med den tid, som det tager for din hjemmeside at loade. Og prøv at loade den på forskellige devices – både forskellige PC’ere, mobiltelefoner og tablets.

Sørg for, at din hjemmeside er mobilvenlig, så den kan tilgås af brugere på alle enheder

Langt hovedparten af dem, der surfer i dag, surfer fra deres mobiltelefon. Og det betyder, at hvis dit website kun kan læses af PC’ere, vil søgemaskinerne ikke få websitet samlet op på den rigtige måde.

Hvis alle dine brugere har en god oplevelse på din hjemmeside, vil søgemaskinerne belønne det.

Brug en analyseplatform til at spore dit websteds trafik og ydeevne

Hvis du ikke har et kompas, ved du ikke hvad vej, du skal gå. Du kan ikke køre bil, hvis du ikke kan se ud af forruden.

Og på samme måde gælder det for dit website. Du kan ikke overvåge, hvordan det står til, hvis du ikke holder øje med dit websites performance. Og til det har du brug for en analyseplatform, så du kan holde øje med de enkelte sider, og hvordan de klarer sig. Bliver dit nye indhold læst? Linker noget af dit gamle indhold til sider, der ikke findes mere? Hvor lang tid bliver dine læsere på siden? Hvor lang tid tager det for den enkelte side at loade.

Alt dette og meget mere får du at vide, hvis du har den rigtige analyseplatform tilknyttet din hjemmeside.

Opdater jævnligt dit websteds indhold for at holde det frisk og relevant

Opdateret og relevant indhold er en nødvendig forudsætning for succes for dit website. Og igen; du belønner både dine læsere og søgemaskinerne med godt og relevant indhold. For søgemaskinerne forstærker det, som dine brugere gør.

Og når dine brugere læser dit gode indhold, og eventuelt deler det med andre, så belønner søgemaskinerne det med at dele indholdet med endnu flere mennesker.

Styrk dine onsite kompetencer med et SEO onsite kursus

Vil du gerne styrke dine SEO onsite kompetencer, er der flere forskellige uddannelsesmuligheder.

I Danmark udbyder IBA et SEO Business Diploma, som vil introducere dig for alle aspekter af SEO, og samtidig tilbyder 6 måneders sparring i forlængelse af kurset – og endelig en certificering i SEO optimering, når du har gennemført kurset. Kurset foregår ved fysisk fremmøde

Online udbyder Udemy deres On-Page SEO Bootcamp. Her kan du blive uddannet i de relevante dele af onsite SEO optimering.

Endelig kan du også få et kundetilpasset kursus fra TalentWire. De tilbyder også uddannelse i onsite SEO-kompetencer, og hos dem kan du få det fokus, som du selv har brug for.

Så der er masser af muligheder for at du kan dygtiggøre dig indenfor onsite SEO optimering. Kun fantasien sætter grænser!

Blogs

Nyeste blogindlæg

 

 

Modehuse skaber fornyelse til klassiske beklædningsgenstande

Modehuse skaber fornyelse til klassiske beklædningsgenstande

Sponsoreret indlæg De fleste kender til t-shirten, som næsten er et ikonisk stykke tøj. Den kan findes både i de mest simple former, men også med smart udskæring og snit. Når de fleste mennesker tænker på en standard stykke tøj, vil mange straks tænke på en t-shirt....

0 kommentarer

Indsend en kommentar