Tag din SEO Viden til næste niveau med et SEO Manager Kursus

nov 25, 2022SEO - Viden0 Kommentarer

SEO er en teknisk disciplin, men der skal også være nogen, der tager det strategiske ansvar for, hvad vej et website skal gå for at opnå den størst mulige synlighed og bedst mulige rangering på søgemaskinerne. Og hvis du har styr på de grundlæggende elementer i SEO, så kunne det være relevant for dig at tage dit SEO-arbejde til det næste niveau med et SEO Manager kursus.

Hvis du er fascineret af arbejdet med at få det website, du er ansvarlig for, så højt op i søgningerne som muligt, så er rollen som SEO Manager helt sikkert noget for dig. For selvom SEO er meget teknisk, bør det også være strategisk funderet, så I får den rigtige styringsmodel for, hvor I skal tage jeres website hen.

Bliv uddannet SEO Manager med et kursus

Ved at tage et SEO Manager kursus får du den faglige bagage på plads til at supplere din dybe, tekniske viden om operationelt at udføre SEO med de mere strategiske mål, som I har i den virksomhed, som du arbejder for.

For ikke-teknikere er elementerne i SEO svært at forstå, men de konkrete mål er meget forretningsorienterede. Og som SEO Manager er det din opgave at hjælpe ledelsen til at forstå overgangen fra teknologi til forretning.

Her er nogle aspekter af, hvad du skal lære at varetage som SEO Manager.

Forstå de grundlæggende elementer i SEO

Det er klart, at du ikke kan lave en SEO-strategi uden at kende til alle elementerne i god SEO. For SEO fylder en bred værktøjskasse, og det er vigtigt at du behersker dem, og at du hele tiden er opdateret med de nyeste muligheder. Du skal vide, hvad søgemaskinerne lægger vægt på.

Og det gælder også, hvis din rolle alene er som leder – for du vil være leder for specialister i SEO. Og de vil gerne være sikre på, at du er sikker på, hvad du taler om.

Hold styr på jeres udviklingsbehov

I jeres arbejde med at SEO-optimere jeres website, vil der være aktiviteter, som I kan lave, og der vil være opgaver, som må vente. Som SEO Manager bliver det din opgave at holde styr på udviklingsønsker, så I tager dem i prioriteret rækkefølge efter, hvilke opgaver som skaber mest værdi.

Udviklingsbehovene vil altid være større end den kapacitet, som I har. Det kræver overblik over, hvad I har på vej. Og det vil også være nødvendigt, at du respektfuldt kan sige nej til udviklingsønsker – og også det kræver at du har fagligheden på plads.

Mål og rapportering

Det er vigtigt, at I bliver enige om, hvad målene for jeres website er. Og at du rapporterer på de mål, så ledelsen ved, hvad der foregår, og hvad der er status på målopfyldelsen.

SEO optimering er et strategisk mål for en virksomhed, som er optaget af sit website, og virksomheden vil gerne have styr på, hvor den er i forhold til sine mål. Det er SEO Managerens opgave at rapportere på den status, så ledelsen ved, hvad den får for de penge, den bruger på SEO optimering.

Endelig vil ledelsen have en forventning om, at det er dig som SEO Manager, som kommer med forslag til nye mål, som I kan gå efter som virksomhed.

Strategi for content

Man siger at ”Content is king”, og det er også rigtigt; godt og opdateret content er et af de vigtigste elementer i SEO. Derfor er det supervigtigt, at du har styr på, hvilket indhold I skal udvikle, og hvilket eksisterende indhold, der kræver opdatering.

Du skal have en pipeline af gode ideer til nyt indhold, som I skal udvikle, og som passer ind i jeres SEO strategi.

Der er flere kursusmuligheder, hvis du vil være SEO Manager

Hvis du ønsker at tage skridtet op som SEO Manager er der flere kursusmuligheder, som du kan forfølge.

IBC har et kursus, der hedder SEO Manager. Det er et fysisk kursus, som på tre dage giver dig indsigt i de strategiske muligheder, som bygger ovenpå den dybe tekniske viden, som du har bygget op i forvejen. Kurset blander strategiske og tekniske emner.

Hvis du vil udenfor landets grænser, udbyder Blue Array Academy en certificering som SEO Manager. Også her kommer du godt rundt i både ledelsesmæssige og tekniske discipliner indenfor SEO. Kurset foregår online, og i og med at der følger en certificering med, får du også et mere formelt bevis på det arbejde, du har udført.

Endelig er der en indgang til rollen som SEO Manager, som mere følger specialistvejen. The Knowledge Academy har en af de mest populære SEO uddannelser, som er sat sammen af en række masterclasses, der introducerer dig for mange vigtige aspekter af arbejdet med SEO. Ovenpå det fundament kan du så lægge ledelseskompetencer, som du måtte have opbygget ad anden vej.

Så hvis du drømmer om at blive SEO Manager, skal du bare kaste dig ud i det med det rigtige SEO Manager kursus.

Blogs

Nyeste blogindlæg

 

 

Modehuse skaber fornyelse til klassiske beklædningsgenstande

Modehuse skaber fornyelse til klassiske beklædningsgenstande

Sponsoreret indlæg De fleste kender til t-shirten, som næsten er et ikonisk stykke tøj. Den kan findes både i de mest simple former, men også med smart udskæring og snit. Når de fleste mennesker tænker på en standard stykke tøj, vil mange straks tænke på en t-shirt....

0 kommentarer

Indsend en kommentar