Seo og adwords kursus

nov 25, 2022SEO - Viden0 Kommentarer

Søger du nye kompetencer indenfor IT og digital markedsføring, er du jobsøgende og samtidig psykisk udfordret og er du bosat i eller omkring Aarhus, er der her et SEO og adwords kursus for dig. Vi samarbejder med jobcentrene om at give dig en opkvalificering indenfor digital markedsføring, der samtidig tilgodeser dine særlige behov for støtte og ro i undervisningen og læringssituationen.

Det er et kursus, der enten kan foregå virtuelt eller ved fysisk fremmøde på små hold a 10-12 personer, hvor vi går i dialog med dig om, hvordan det kan blive tilrettelagt bedst muligt, så du får den optimale læring ud af det og får en positiv og konstruktiv web værktøjskasse, som er meget efterspurgt på arbejdsmarkedet.

Hvad indeholder et SEO og adwords kursus

På et SEO og adwords kursus går vi i dybden med:

  • Hvordan man bruger Google adwords søgeordsværktøjer
  • Hvad er seo og adwords?
  • Hvad er google adwords?
  • Hvordan skriver man gode og fængende SEO tekster og adwords?
  • Hvordan kan du selv bruge disse metoder til din egen start up virksomhed?

Bliv en ressource for virksomheder, institutioner og foreninger

Når du har lært en masse om adwords og SEO vil du være en attraktiv medarbejder at få i hus for en lang række private virksomheder, institutioner og foreninger, der gerne vil være mere synlige og skabe øget salg digitalt. Dette vil du kunne hjælpe dem med, når du har færdiggjort kurset. Her lærer du mere om, hvordan man skaber øget synlighed på internettet via SEO og adwords og hvordan man får flere kunder til at klikke ind på virksomhedens hjemmeside, webshop, blog eller SOME kanaler.

Brug kurset som selvstændig

Det kan også være, at du drømmer om, eller allerede er selvstændig og gerne vil lære mere om digital markedsføring for din virksomhed, hvad end det er en webshop, en blog eller en hjemmeside, du driver. På kurset får du god sparring til, hvordan du kan optimere din digitale tilstedeværelse og skabe øget trafik og øgede konverteringer via SEO og adwords. Du lærer også, hvordan du kan spore dine potentielle kunders online adfærd på din hjemmeside, blog eller dine sociale medier, så du kan blive bedre til at forstå deres behov, præferencer og forbrugeradfærd, så igen kan tilrette dine ydelser efter dette.

Vælg virtuelt eller fysisk fremmøde

Når man er psykisk udfordret kan det ofte være en stor udfordring at være sammen med andre mennesker i lang tid ad gangen, kombineret med, at man også skal bruge sin hjerne til at lære nyt stof. Dette ved vi alt om som undervisere og derfor bliver kursus forløbet også tilrettelagt i tæt dialog med dig. Her ser vi på, hvordan du vil få de optimale rammer til at lære nyt, og her giver vi muligheden for, at undervisningen kan foregå virtuelt, hvor du kan sidde i dine vante og trygge rammer og lære via skærmen. Her har du mulighed for at undgå at transportere dig langt frem og tilbage, og samtidig behøver du ikke at fokusere på andre end dig selv under læringsprocessen. Det kan erfaringsmæssigt give en stor ro og bedre rammer for fordybelse.

Har du derimod trang til at møde andre ligesindede i samme situation, hvor du kan sparre med dem om stort og småt og også være i fysisk rum med dine undervisere, er der også mulighed for dette. Vi indlægger selvfølgelig pauser efter behov og holder kursus dagene korte.

Tid og ro til spørgsmål

Hvad end du vælger fysisk fremmøde eller et virtuelt forløb, vil der altid være masser af tid og ro til at du kan stille alle de spørgsmål, du måtte have, samtidig med, at du kan få lov til at sidde og arbejde med en masse praktiske opgaver, så du får SEO og adwords godt ind under huden, så du føler dig godt klædt på til at gå ud i “virkeligheden” og bruge det i arbejdssammenhænge.

Professionelle undervisere med stor erfaring i digital markedsføring

Du får undervisere med stor erfaring i digital markedsføring og herunder SEO og adwords. De har dermed ikke kun den teoretiske værktøjskasse i orden, men ved også, hvad der virker i praksis. Samtidig har de også selv haft psykisk sygdom tæt inde på livet, hvilket gør, at de har en stor forståelse for din situation og udviser stor empati, samtidig med, at de har som mission at fungere som rollemodeller for at vise, at man sagtens kan have et velfungerende arbejdsliv, selvom man også er psykisk udfordret.

Tre steder med kurser i SEO og Adwords

  1. www.digitalopkvalficering.dk/

Her er der små hold på cirka 10-14 kursister og man kan vælge mellem virtuelt eller fysisk fremmøde. Individuelt tilrettelagt forløb, der tilgodeser den enkeltes behov.

  1. www.kendskab.dk/

Her får du erfarne undervisere i digital markedsføring, der giver 1 til 1 sparring og tilpasser forløbet til den enkelte kursist.

  1. AOF. Her er der som regel små hold, og en række kurser indenfor IT. Der er tilmelding to gange om året, i september og i januar/februar.
Blogs

Nyeste blogindlæg

 

 

Modehuse skaber fornyelse til klassiske beklædningsgenstande

Modehuse skaber fornyelse til klassiske beklædningsgenstande

Sponsoreret indlæg De fleste kender til t-shirten, som næsten er et ikonisk stykke tøj. Den kan findes både i de mest simple former, men også med smart udskæring og snit. Når de fleste mennesker tænker på en standard stykke tøj, vil mange straks tænke på en t-shirt....

0 kommentarer

Indsend en kommentar