SEO kursus for begyndere

nov 25, 2022SEO - Viden0 Kommentarer

Er du jobsøgende og psykisk udfordret, er der her et kursus til dig i SEO for nybegyndere. Kurset er for dig, der ønsker et individuelt tilrettelagt forløb, der tager hensyn til netop dig, dine udfordringer, ønsker og ambitioner med din jobsøgning.

På dette kursus lærer du basis viden om SEO for nybegyndere, og hvordan du kan skabe øget omsætning, indtjening og konvertering via SEO.

Gode, positive og rolige rammer til din læringsproces

Der bliver undervist på små hold, enten ved fysisk fremmøde eller via online undervisning og hele forløbet er tilrettelagt og udført af undervisere, der selv har psykiske diagnoser, og dermed har en stor empati og forståelse for, hvordan det er at være jobsøgende i din situation. Der er gode rammer for, at du kan tage den med ro, tage de pauser, du har brug for og få den støtte, som du trives bedst med når det handler om din læring. Underviserne fungerer samtidig som gode rollemodeller, hvor det via deres job kan ses, at man sagtens kan have et job, selvom man er psykisk udfordret.

Hvad lærer du på kurset?

Du lærer basis viden om, hvad SEO er, hvad det kan og hvad du kan bruge det til. SEO handler om at optimere søgemaskinernes udvælgelse af relevant indhold på de søgninger, som kunderne laver. Når du har lært meget mere om SEO på kurset, vil du være i stand til at skabe øget synlighed omkring din hjemmeside/dine produkter/webshop/virksomhed eller blog og få kunderne til at klikke på lige netop det, som gør, at de ender med at købe noget af dig. For at nå dertil, lærer du på kurset:

  • Hvad er SEO, hvad kan du bruge det til og hvordan?
  • Hvordan bruger man SEO analyseværktøjer?
  • Hvordan laver man det gode indhold, som er naturligt og ikke kunstigt plastret til med SEO ord?
  • Hvordan skriver du SEO baserede tekster til hjemmesider, blogs, webshops og nyhedsbreve?
  • Hvordan bruger du SEO i Google annoncering?
  • Hvad er konverteringsoptimering?
  • Hvordan måler man effekten af sin SEO indsats med analyseværktøjer som Google Analytics?

Digital markedsføring er for alle!

Det kan synes kompliceret med alle de forkortelser og svære ord, når man læser om digital markedsføring. Det er dog ikke så svært endda. Det vil underviserne føre dig trygt og sikkert i gennem og i en rolig atmosfære guide dig i gennem de forskellige læringsmoduler, så du føler, at der er god tid til fordybelse, at stille spørgsmål og prøve en masse af foran computeren, så du selv får det prøvet af i praksis.

En brugbar opkvalificering

Når du har gennemført et kursus i søgemaskineoptimering for begyndere, kan du løse basis webopgaver for et firma, en institution eller en forening. Det kan både stå alene som kursus eller indgå i et større samlet kursus, der varer et år, hvor du bliver opkvalificeret generelt i digital markedsføring. Med et kursus i SEO for begyndere kan du hjælpe webshops og firmaer med at få skabt mere synlighed omkring deres produkter, ydelser, aktiviteter og brand via SEO og dermed hjælpe dem til flere kunder og konverteringer.

Målgruppe

Uddannelsen er for dig, der ønsker at blive opkvalificeret indenfor digital markedsføring og måske har dit eget firma, ønsker at arbejde med web for en privat virksomhed, en kommune, en forening eller som selvstændig. Du har et ønske om at komme til at arbejde professionelt med både digital marketing og kommunikation, måske som tekstforfatter, SOME manager eller som ansvarlig for en hjemmeside.

Dette kursus er især for dig, der ønsker at læringen foregår i trygge og rolige rammer, hvor du selv vælger, om der skal være fysisk fremmøde eller det hele skal foregå virtuelt. Vælg de hjemlige omgivelser via virtuel undervisning eller vælg at mødes med andre ligesindede, som du kan sparre med og have et fællesskab med.

Tre kursus udbydere i SEO for begyndere

Der findes mange forskellige udbydere af SEO for nybegyndere, mens det her er vigtigt at gå efter nogle udbydere, der fokuserer på jobsøgende med særlig psykisk sårbarhed som en ekstra udfordring ved jobsøgningen. Her kan vi anbefale følgende kurser, der tager disse hensyn og hvor underviserne underviser på små hold, der skaber ro og tryghed omkring læringssituationen:

  1. www.digitalopkvalificering.dk/

På dette kursus har underviserne selv en diagnose og ved derfor alt om, hvordan det opleves at være psykisk udfordret og jobsøgende på samme tid. De arbejder med en positiv og anderkendende tilgang, hvor der er fokus på den enkeltes ressourcer og kompetencer og er gode til at støtte og vejlede undervejs.

  1. www.kendskab.dk/

På dette kursus får du 1 til 1 sparring og kurset er tilpasset efter den enkeltes behov. Der er fokus på en professionel tilgang til digital markedsføring og de har mange forskellige kurser online at vælge i mellem.

  1. AOF.dk

Aftenskolen AOF er kendt for at have små hold, hvor der er masser af tid til ro og fordybelse. Her findes en bred variation af kurser i digital markedsføring, som man typisk tilmelder sig to gange om året, i september og i januar/februar.

Blogs

Nyeste blogindlæg

 

 

Modehuse skaber fornyelse til klassiske beklædningsgenstande

Modehuse skaber fornyelse til klassiske beklædningsgenstande

Sponsoreret indlæg De fleste kender til t-shirten, som næsten er et ikonisk stykke tøj. Den kan findes både i de mest simple former, men også med smart udskæring og snit. Når de fleste mennesker tænker på en standard stykke tøj, vil mange straks tænke på en t-shirt....

0 kommentarer

Indsend en kommentar