Sådan fungerer en online marketing uddannelse

nov 25, 2022SEO - Viden0 Kommentarer

Har du overvejet at starte på et online marketings kursus, men ved du ikke helt, hvad det indebærer? Det kan være været at vide, hvordan det hele fungerer og hvad du kommer til at lære, hvis du tager på kursus.

Online marketing har i dag en rigtig stor rolle i hvordan en virksomhed præstere på sit gældende marked. Stort set alle mennesker bruger internettet på den ene eller anden måde, hvilket også giver digital marketing mange forskellige aspekter. Det er derfor ikke en enkelt ting at lave marketing online. Der er derimod mange grene, hvilket en god uddannelse eller et godt kursus vil sørge for at dække ind.

Hvad er online marketing?

Når der snakkes om online marketing, så handler det i bund og grund om reklame ligesom helt klassisk og velkendt marketing. Her foregår det dog blot på internettet. Det handler altså om, at du gerne vil promovere din virksomhed på den ene eller anden på. Det kunne være på sociale medier eller email, hvilket så vil gøre det til online marketing.

I dag er det stort set umuligt at finde en virksomhed, der ikke bruger online marketing. Det er altafgørende, at en virksomhed er tilstede online og har fokus på sin online marketing. Derfor er det også en god ide at tage et kursus i online marketing, da det vil give dig gode forudsætninger for at få et godt job eller promovere din egen virksomhed.

SEO betyder meget

SEO er et begreb, som du helt sikkert vil blive meget gode venner med på et kursus eller en uddannelse indenfor  online marketing. Det er en forkortelse for Search engine optimization, hvilket handler om, at du skal placeres bedst i søgemaskiner som Google. Du vil altså gerne være den første mulighed, når der bliver søgt på et bestemt ord eller noget andet.

Hvis du har svært ved at forstå det overordnede ved betydning af SEO, så kan det sammenlignes på virkeligheden, hvor det handler om at have den bedste fysiske placering. Det kunne være på strøget eller et andet sted, hvor der kommer en masse mennesker og derved mulige kunder forbi. Det giver dig altså de bedste forudsætninger for at få flest mulige kunder til din virksomhed.

Sociale medier og deres betydning

Alle mennesker har i dag et eller andet form for socialt medie. Det kunne være Instagram, Facebook, Snapchat eller TikTok. Derfor er det også vigtigt, at du sørger for at lave promovering på sociale medier. Du vil derfor på et kursus gå i dybden med, hvor vigtigt det er, at du bruger sociale medier.

Det er dog ikke kun vigtigheden, der vil blive forklaret, men du vil også få forskellige redskaber, der kan være med til at starte din marketing på sociale medier. Det handler blandt andet om at finde ud af, hvorhenne dine kunder er på internettet og hvilket socialt medie, som de bruger, da det er her, at du skal have din fokus.

Google Ads

Google Ads er en anden måde hvorpå, at du kan promovere bestemte produkter eller din hjemmeside. Det fungerer med samme princip som SEO, hvor du ranke bedre i søgemaskinerne og placeres højere oppe. Ved Google Als kan du dog købe dig til de bedste pladser.

Hvis du laver en google søgning på et bestemt ord, så vil der i toppen oftest komme en række forslag, hvor der står “annonce” ud fra. Det er Google Ads, der har placeret dem der, hvilket virksomheden har betalt penge for.

Online marketing er en bred vifte af redskaber

Du vil opleve, at du på et kursus vil blive præsenteret for en række forskellige muligheder. De tre ovennævnte muligheder for marketing er blot et par stykker, som du har at vælge imellem. Online marketing er et meget bredt begreb, der dækker over en helt masse forskellige ting.

Det er derfor også vigtigt, at du kender til alle de forskellige muligheder. Det vil sikre dig den bedst mulige marketing, da du på den måde er sikker på, at du finder den måde, der bedst kan bruges af din virksomhed. Hvis dit kundesegment typisk er ældre mennesker, så skal du måske ikke bruge alt din energi på sociale medier og marketing på TikTok. Her skal du måske kigge andre veje.

Hvor kan man tage en online marketing uddannelse?

Hvis du har lyst til at prøve kræfter med online marketing uddannelse, så tænker du måske lidt over, hvorhenne du egentlig kan gøre det. Derfor kan du her se 3 muligheder, der alle er meget forskellige. De har hver deres styrke og svagheder, der vil sørge for, at du er klædt godt på til opgaven.

Du kan se de tre steder, hvor du kan tage et kursus omkring online marketing og gøre dig klog på området.

  • Google kursus
  • IBA
  • Bigum&Co
Blogs

Nyeste blogindlæg

 

 

Modehuse skaber fornyelse til klassiske beklædningsgenstande

Modehuse skaber fornyelse til klassiske beklædningsgenstande

Sponsoreret indlæg De fleste kender til t-shirten, som næsten er et ikonisk stykke tøj. Den kan findes både i de mest simple former, men også med smart udskæring og snit. Når de fleste mennesker tænker på en standard stykke tøj, vil mange straks tænke på en t-shirt....

0 kommentarer

Indsend en kommentar