Powerpoint kursus

nov 25, 2022SEO - Viden0 Kommentarer

Vil du blive i stand til at lave de mest fængslende og professionelle powerpoint-præsentationer, kan et særligt tilrettelagt kursus i digital markedsføring være løsningen for dig. Hos Digitalopkvalificering.dk kan du deltage i kurser om alt fra branding på sociale medier over arbejde med wordpress til håndtering af kommunikation og udarbejdelse af powerpoints.

Derfor er powerpoint kurser populære

Hovedparten af alle voksne danskere kender til powerpoint. Det er programmet i Microsoft-Office pakken, der tillader dig at lave visuelle præsentationer med slides. Du kan bruge et powerpoint-show, når der skal laves præsentationer for kollegaer eller samarbejdspartnere. Programmet er også populært i sammenhænge, hvor der skal formidles budskaber til kunder eller gæster.

Microsoft programmet har været brugt i mange år, og det forventes, at det fortsat i fremtiden kommer til at være et kreativt kerneværktøj i mange firmaer og på mange arbejdspladser.

I dag bruges programmet ofte i erhvervssammenhænge, hvor ledere eller medarbejdere skal brande virksomheder, eller hvor det er formålet at give viden og information. Det kræver læring og erfaring at skabe stilfulde og læsevenlige powerpoints.

På et powerpoint kursus lærer du at bygge visuelle præsentationer op fra bunden. Du kommer til at arbejde med de mange designfunktioner, som Microsoft programmet har indbygget. Og efter afsluttet kursus bliver du i stand til at kunne stå for vigtige opgaver for små eller større virksomheder, og hvor præsentationen kan bruges både internt og eksternt.

Sådan bliver dit kursus i digital opkvalificering tilrettelagt

Det særlige ved Digitalopkvalificering.dk er, at her kommer du til at møde andre kursister, der er i samme situation som dig. Vi samarbejder med lokale jobcentre med formålet om at give arbejdsløseborgere den bedste samt mest effektive og trygge vej tilbage på arbejdsmarkedet.

Vores kursister er borgere, som kæmper med psykiske diagnoser udover arbejdsløsheden. Det overordnede fokus for os er at være brobyggende led mellem jobcenter og stabilt arbejde. Vi tilbyde 1årige kurser, hvor du hver måned kommer til at arbejde med nye temaer, som alle har med den digitale markedsføring at gøre. Efter afsluttet kursus kan du varetage et ikke-avanceret job indenfor det offentlige samt i den private sektor.

Få indflydelse på dit undervisningsforløb

Du skal forvente at have cirka 1 undervisningsdag om ugen. Psykiske diagnoser kan gøre, at hverdagene er ekstra svære at komme igennem, og det kan være en udfordring for mange voksne at befinde sig i selskab med fremmede mennesker. Vi har forståelse for, at det kan kræve særlige hensyn for, at du kan modtage undervisningen og få mest udbytte af læringen.

Derfor får du indflydelse på, hvordan dit 1 årige kursusforløb skal tilrettelægges. Du er med til at bestemme, hvor og hvordan din undervisning skal afvikles. Har du af personlige årsager behov for at være derhjemme eller andet trygt sted, kan du tilvælge onlineundervisning. Det kan have stor betydning for mange mennesker, som er følelsesmæssigt udfordret i social sammenhænge at være i velkendt og roligt miljø for, at hjernen lærer mest muligt.

Du kan også deltage på vores små undervisningshold, hvor du kommer til at være sammen med 10-11 andre kursister.

Skab de bedste fremtidsmuligheder med kursus i powerpoint

Selvom fremtiden er uvished for både private og erhverv, har der igennem de seneste år været tendens til, at det er job indenfor markedsføring og kommunikation, der er i vækst. Virksomheder i alle brancher og i alle størrelser har brug for at blive set, og den mest effektive måde at gøre det på, er ved at være synlig online og på de sociale medier. Powerpoint er redskabet, der er oplagt at bruge, når det kommer til at have ens kunder eller forbrugere tæt på sig. Det kan være til en temaaften i virksomheden, eller det kan være til foredrag eller workshop.

Et skarpt og informerende powerpoint kan være det første billede, en potentiel ny kunde eller samarbejdspartner får med en virksomhed. Dine evner til at lave visuelle præsentationer kan med andre ord komme til at få stor betydning for din kommende arbejdsplads og dens vækst.

Ved at tage kursus i powerpoint højner du dine beskæftigelsesmuligheder nu og i fremtiden.

Stærkt samarbejde med lokale aktører

Vores hovedkontor er beliggende på Sjælland. Som følge af de fleksible undervisningsmuligheder som kan foregå online, er det ikke kun borgere fra lokalområdet, der kan blive tilknyttet vores opkvalificeringsforløb. Det er din sagsbehandler eller jobkonsulent, der skal henvise dig til et kursus i powerpoint.

Du kommer til at komme i trygge og professionelle hænder hos os fra start til slut i dit kursusforløb. Vores undervisere har personlige erfaringer med at håndtere psykiske diagnoser, og de har alle egne, veletablerede virksomheder indenfor markedsføringsbranchen.

Digitalopkvalificering.dk samarbejder med lokale virksomheder med formålet om at kunne skabe praktik- og beskæftigelsesmuligheder for de mange kursister. Undervejs i dit kursus kan du komme i praktik, så du får den bedste anledning til at arbejde med de ting, som du er blevet undervist i omkring powerpoint.

Blogs

Nyeste blogindlæg

 

 

Modehuse skaber fornyelse til klassiske beklædningsgenstande

Modehuse skaber fornyelse til klassiske beklædningsgenstande

Sponsoreret indlæg De fleste kender til t-shirten, som næsten er et ikonisk stykke tøj. Den kan findes både i de mest simple former, men også med smart udskæring og snit. Når de fleste mennesker tænker på en standard stykke tøj, vil mange straks tænke på en t-shirt....

0 kommentarer

Indsend en kommentar