Online seo kursus

nov 25, 2022SEO - Viden0 Kommentarer

Vil du gerne lære mere om, hvad SEO er, kan og skal bruges til, så kan du med fordel tage et online SEO kursus. Fordelen ved et online forløb er, at du kan passe det ind i din hverdag på en mere rolig måde, hvor du ikke behøver at skulle transportere dig langt hen til kursus stedet, ligesom du ikke behøver at være sammen med andre mennesker i lang tid ad gangen – noget, der for nogle kan virke trættende, distraherende og stressende. Med et online kursus kan du sidde i dine vante og trygge omgivelser og bare suge læring og ny viden til dig i dit eget tempo.

Hvad er et online SEO kursus?

Med et online SEO kursus får du konkrete redskaber til at bruge SEO aktivt i digital markedsføring, ligesom du lærer helt basis, hvad SEO er. Hvis du gerne vil vide mere om, hvorvidt et sådant kursus er noget for dig, kan vi her starte med at sige, at SEO står for Search Engine Optimization, hvilket oversat til dansk betyder søgemaskineoptimering. Når potentielle kunder går ind og søger efter konkrete produkter, services og ydelser på søgemaskiner som Google, Bing osv. bruger de typisk forkortede ord, sætninger og spørgsmål, som får internettets robotter til at udvælge de hjemmesider, som de finder vil være mest relevante for netop dén søgning. Dette gør, at visse hjemmesider kommer frem i søgningen, og herfra får kunderne øje på disse hjemmesider, tilbud, kampagner, blogs eller webshops og kan klikke sig videre ind på dem herfra.

SEO er vejen frem, både i forhold til øget salg og i forhold til din jobsituation

SEO er vejen frem fordi den skaber synlighed på internettet og derudover er den vejen frem i forhold til, at du har et stort aktiv og triumf kort som jobsøgende overfor arbejdsgiverne, når du kan fortælle, at du kender til SEO, der kan skabe øget trafik omkring virksomhedens online synlighed.

Uden SEO vil det være meget svært for nye, potentielle kunder, som ikke i forvejen kender til din virksomhed, at finde dig på nettet. Derfor lærer du også på dette kursus at:

  • Bruge online værktøjer til at analysere, hvilke søgeord, der er mest brugt i forbindelse med en bestemt virksomhed, ydelse, aktivitet, event eller produkt.
  • Hvordan du kan integrere disse søgeord på en naturlig måde i dine tekster til hjemmesiden.
  • Hvordan SEO både kan være enkelte ord, hele sætninger og spørgsmål.
  • Introduktion til, hvordan du konkret kan måle effekten af din SEO optimering på en hjemmeside eller webshop via analyseværktøjer som Google Analytics, der sporer forbrugernes online adfærd.

God tid til dig som online kursist

Selvom kurset i SEO foregår online, er underviserne nærværende og giver personlig og individuelt tilrettelagt undervisning, hjælp og sparring til netop dig. Et kursus forløb i digital opkvalificering kan vare cirka et år, og det kan også være et enkeltstående online kursus i SEO, alt efter hvad netop du har behov for af opkvalificering.

Det er altid dig, der er i centrum som kursist, og selvom der også vil være undervisning, hvor I alle sidder og kigger med online, vil der også være sat rigeligt med tid af til hver enkelt kursist, så du kan stille alle de spørgsmål, som du måtte have og få konkret hjælp og rådgivning til at løse de opgaver, som der vil være undervejs.

Konkrete øvelser giver bedre læring

Undervisningen er baseret på lidt teori om, hvad SEO er, kan og skal kunne og ellers er der også en masse konkrete øvelser, som du kan lave, så du får en stor metodisk værktøjskasse at arbejde ud fra. Det er altid de øvelser, man selv har siddet og skullet løse, som hænger bedst fast i hukommelsen bagefter. Der er intet præstationspres omkring øvelserne. De bliver gennemgået stille og roligt og med masser af tid til at prøve det af, og tonen hos underviserne er humoristisk, venlig og empatisk og med fuld forståelse for din situation.

Online kursus særligt tilrettelagt efter dine psykiske udfordringer

Hvis du for eksempel har svært ved at koncentrere dig i længere tid ad gangen, er der indlagt pauser, som du har behov for, og samtidig er der løbende en dialog om, hvordan du oplever forløbet, om noget skal justeres og om du synes, at du får noget ud af det. Du kan derfor roligt begive dig ud i det, i det underviserne selv har diagnoser, der gør, at de har fuld forståelse for, hvad det vil sige at lære, når man har en psykisk udfordring samtidig.

 

 

Blogs

Nyeste blogindlæg

 

 

Modehuse skaber fornyelse til klassiske beklædningsgenstande

Modehuse skaber fornyelse til klassiske beklædningsgenstande

Sponsoreret indlæg De fleste kender til t-shirten, som næsten er et ikonisk stykke tøj. Den kan findes både i de mest simple former, men også med smart udskæring og snit. Når de fleste mennesker tænker på en standard stykke tøj, vil mange straks tænke på en t-shirt....

0 kommentarer

Indsend en kommentar