Nye SEO trends i 2022

nov 25, 2022SEO - Viden0 Kommentarer

En Seo trend er noget, der har vundet popularitet og er oppe i tiden, og noget, man skal se som et supplement i forhold til den SEO man allerede har gang i. Man skal altid have en prioriteret plan, før man kaster sig ud i nye smarte trends, og tænke, at nu har jeg et magisk trick. Det er et supplement, som du lægger til dine allerede nuværende SEO strategier. Der findes ikke et trick, der kan stå alene, og som bare rocker det hele. Du skal supplere med mange forskellige strategier.

1. Lær at lave outbound links.

Udgående links, hvor du i dit indhold linker til andre web sites, hvor du laver kildehenvisninger til andre hjemmesider. Det er en god journalist strategi at referere til de kilder, du bruger. Google belønner kildehenvisninger, for ellers ser det ikke ud til at være en god praksis, hvis du ikke refererer til, hvor du har det fra, det du skriver.

Du skal selvfølgelig ikke referere til konkurrerende virksomheder, men lave autoritative, relevante kilder, som Google mener, at du bør forbinde dit indhold og dit domæne med.

2. Lær om Topical Authorithy

Du dækker emner i dybden. Du bygger topic clusters, hvor du viser, at du har noget at byde på, som målgruppen søger efter. Hele kunderejsen skal inkluderes, på blog, kategorisider, produktsider, hjemmesider osv..

3. Lær om “Den gode brugeroplevelse”.

I konkurrenceprægede markeder kan man ikke slippe afsted med noget teknisk seo, der ikke virker. Det trækker dit website ned. Et rent kodet website belønner Google ved, at du har et website, der scorer højt på disse parametre. Når kunderne klikker ind på dit website, bruger de længere tid på din side, hvis det hele fungerer, og så vil timeren på dit website, hvor kunderne bruger længere tid, giver bedre placeringer på Google. Gå ind på Google Paid insites, og se hvordan din score er. Hvis din score er grøn, er det fint, og ellers skal du forbedre din tekniske seo.

4. Lær om at bruge video seo strategisk

Video øger tidsforbruget, når en kunde kommer ind på dit website. Har du en video på en produktside, kan du øge salget med cirka 5 %, bare fordi kunderne bruger ekstra tid på at se videoen og beskæftiger sig længere tid med dit website og din produktside. Du lærer at bruge YouTube i din markedsføring, hvilke videoer dine målgrupper gerne vil se, når de besøger dit website. Du lærer også at se på, hvad dine kunder gerne vil se, når de besøger dine konkurrenters website og ret dine videoer ind efter dette.

5. Lær den nyeste teknologi om billeder og seo

Teknisk er der kommet megen ny teknologi til, som gør, at billeder loader meget bedre og bedre billedoptimering, nye billedformater er kommet ind. Det, der er på billedet lærer du, skal understøtte det, som er på din landingsside, fordi Google nu kan forstå indholdet på dit billede. Du lærer at skabe sammenhæng mellem indholdet på billedet og dit budskab på din landingsside. Opload dine billeder til vision.ai og se, om Google kan forstå dit billede.

Google kan give feedback på, hvad billedet forestiller i ret vilde detaljer. Google kan også se detaljer som mærker på jakker, humør skalering etc.

6. Lær om konceptet “MUM”

MUM betyder “Multi task unified model” hvor du lærer, hvordan Google trækker denne model ind i sin algoritme. Den kan ikke bare forstå tekst, men også generere tekst.

Du lærer at prioritere at skabe topical authorithy, hvor dine søgeord hænger sammen på tværs af dine platforme, fordi Google analyserer, hvorvidt der er sammenhæng og giver dig højere søgeplaceringer.

Hvis du for eksempel sælger trøjer, så har du en kategoriside, som er målrettet dette søgeord, og så skal du også oprette en blog post, der har samme søgeord.

7. Lær at skabe sammenhæng mellem tekstlængden og emnet/formålet

Før var det moderne at lave langt indhold, men det er nu yt. Det vinder mere frem, at man laver én side på sit website, hvor man har et skarpt format med et budskab, hvor fokus  er strammere. Indholdet skal matche til budskabet, hvad leder målgruppen efter i forhold til dette specifikke emne, for eksempel en case, eksempler, forstå noget jf. et videoformat, ja, så skal indholdet være jf. disse formater og ikke bare være langt for længdens skyld.

Kurser i SEO

Har du fået mod på at lære meget mere om de nyeste seo trends, kan du tage et seo kursus. Når du har fundet det, der lyder inspirerende for dig, så tag gerne en snak med dit jobcenter – og find ud af hvordan du griber det an.

Kursusfabrikken

Futurecompany

Nemprogrammering

Alle disse kurser tilbyder online forløb, så du ikke behøver at møde op personligt, og der er fokus på 1 til 1 sparring, masser af tid til at prøve kræfter med de forskellige værktøjer samt god undervisning med erfarne undervisere, der har lang erfaring i digital markedsføring i praksis.

Blogs

Nyeste blogindlæg

 

 

Modehuse skaber fornyelse til klassiske beklædningsgenstande

Modehuse skaber fornyelse til klassiske beklædningsgenstande

Sponsoreret indlæg De fleste kender til t-shirten, som næsten er et ikonisk stykke tøj. Den kan findes både i de mest simple former, men også med smart udskæring og snit. Når de fleste mennesker tænker på en standard stykke tøj, vil mange straks tænke på en t-shirt....

0 kommentarer

Indsend en kommentar