Kursus i linkbuilding

nov 25, 2022SEO - Viden0 Kommentarer

Er du begyndt at kigge på, hvad linkbuilding er, og hvad det kan gøre for dig? Linkbuilding er utrolig vigtigt, hvis du gerne vil have en webshop eller hjemmeside, der skal være succesfuldt. Derfor kan du med fordel tage et kursus i linkbuilding, hvor du virkelig lærer meget om det.

Det er en god ide, at du tager et kursus, da der her vil være fuldt fokus på linkbuilding og undervist på et højt niveau. Du vil derfor være sikker på, at du har den grundlæggende viden for selv at benytte dig af linkbuilding, hvis du gerne vil have en hjemmeside, der har en god performance og bliver vist frem i søgemaskinerne. Der vil herunder blive gennemgået forskellige emner og overskifter, der højst sandsynligt vil være til et kursus i linkbuilding.

Hvorfor er links vigtige?

Det er vigtigt, at du har links til din hjemmeside. Dine links er med til at opbygge autoritet med links fra andre hjemmesider. Den type af links kalder man for backlinks. Det handler i bund og grund om, at du skal have andre hjemmesider til at linke til din hjemmeside.

Det skal du bruge til at ranke højere i søgemaskiner såsom Google. Du kan tænke lidt over, at du selv også ville vælge et produkt, der har gode anmeldelser eller hørt godt om fra andre. Det er samme tankegang, som Google har. De kigger her på, om der er andre hjemmesider, der siger at din hjemmeside er god.

Kendetegn for gode og dårlige links

Det handler dog ikke blot om, at du har mange links. Du vil lære til et kursus, at det også er vigtigt, at dine links er gode, da de ellers ikke vil betyde det store.

Det er vigtigt, at du undgår følgende, når du skal finde links:

  • Links fra sider uden trafik

Det er vigtigt, at du ikke har links på hjemmesider, hvor der ikke er nogen trafik. Det giver meget god mening, da der ikke vil være nogen til at trykke på dine links, hvis der ingen besøgende er.

  • Utroværdige links

Det er vigtigt, at dine links ikke er på en utroværdig hjemmeside. Det kan her sammenlignes med anmeldelser igen, hvor du heller ikke vil tage en anmeldelse seriøs, hvis du vidste, at det var en utroværdig kilde. Det kan blandt andet være “HTTP” sider og ikke “HTTPS” sider, der anses som de sikre.

  • Links uden kontekst

Linket skal gerne give mening. Det betyder altså, at det ikke kan stå helt malplaceret i en tekst, der slet ikke handler om det, som det skal. Søgemaskinerne er i dag så kloge, at de kan se igennem, at links ikke har sammenhæng med det, der bliver skrevet om.

Hvordan får man links?

Der er flere forskellige måder, hvorpå du kan få links. Du kan forvente, at du vil få en række redskaber på et kursus, der gør dig i stand til at få links. Du kan blandt andet skaffe links igennem dit eget netværk. Det kunne være, at du kender nogen, der kan linke til din hjemmeside. Det kan ofte være en form for byttehandel, hvor man linker til hinandens sider. Herudover kan du også få hjælp af forskellige virksomheder, hvor du kan købe links. Det er dog vigtigt, at virksomhederne er specialister i det, da købte links også godt kan gå hen og blive ubrugelige. Her vil de gældende virksomheders netværk være en stor faktor.

“The triangle of Linkbuilding”

Når man snakker om trekanten indenfor linkbuilding, så er det fordi, at der overordnet er 3 faktorer, der afgører, om et link er godt. Her skal dine links komme fra en side med domain rating. Det skal være links fra troværdige sider. Herudover skal dine links også komme i en relevant kontekst, hvor indholdet af artiklen eller dit link passer sammen og ikke går helt skævt af hinanden. Du vil på et kursus gå meget mere i dybden med “The triangel of Linkbuilding”.

Hvor kan man tage kursus i linkbuilding?

Hvis du gerne vil prøve at lære alle de forskellige ting i forhold til linkbuilding, så vil det være oplagt at tage på et kursus. Her har du en række forskellige muligheder for at prøve kræfter med et kursus for at blive ekspert på området. Du kan finde kurser, der både er med fremmøde men også virtuelle møder. Du kan derfor finde det kursus, der passer bedst til dig og dine behov.

Du kan herinde se 3 forslag til steder, hvor du kan tage et kursus i linkbuilding.

  • Leadtime
  • GoLearn
  • Bondtofte & Co

Du vil helt sikker lære en masse forskelligt, hvor hvert eneste kursus har sine egne fordele og ulemper. Det er derfor en god ide, at du tager et kig på de forskellige muligheder og tjekker, at de indeholder det, som du forventer. Hvis de indeholder det, der er beskrevet her i artiklen, så går du aldrig helt forkert i byen.

Blogs

Nyeste blogindlæg

 

 

Modehuse skaber fornyelse til klassiske beklædningsgenstande

Modehuse skaber fornyelse til klassiske beklædningsgenstande

Sponsoreret indlæg De fleste kender til t-shirten, som næsten er et ikonisk stykke tøj. Den kan findes både i de mest simple former, men også med smart udskæring og snit. Når de fleste mennesker tænker på en standard stykke tøj, vil mange straks tænke på en t-shirt....

0 kommentarer

Indsend en kommentar