Kursus i digital markedsføring

nov 25, 2022SEO - Viden0 Kommentarer

I dag foregår hovedparten af alt markedsføring på nettet. Hos landets hundredevis af virksomheder er der stigende behov for menneskelige ressourcer, som er uddannet til at kunne stå for opgaver, der omhandler annoncering på sociale medier, Google samt lave kampagner på powerpoint og andre platforme.

Hos Digitalopkvalificering.dk bliver du klædt på til at være en del af fremtidens arbejdsmarked. Du gennemgår et 1års forløb, hvor du hver måned arbejder med forskellige temaer, der alle sammen omhandler digital markedsføring.

Derfor er kursus i online markedsføring populært

Det er afgørende for virksomheder indenfor alle brancher at være til stede på nettet. Hos forbrugere og kunder foregår en stor del af vores købsaktivitet på nettet, og vi bruger hjemmesider og produkttests, når vi skal have købt de bedste varer.

Virksomheder i alle størrelser skal hele tiden følge med forbrugers adfærd, og derfor skal der fokuseres på online markedsføring for at kunne være med i konkurrencen om kunderne.

Der er flere grunde til, at kurser i onlinemarkedsføring og branding på sociale medier er populære. Du kan blandt andet se frem til disse fordele, når du deltager og gennemfører et kursus med digital opkvalificering:

  • Du højner dine beskæftigelsesmuligheder markant nu og i fremtiden
  • Du kan arbejde indenfor mange forskellige slags brancher
  • Du er sikret arbejde mange år ud i fremtiden
  • Du kan tage undervisning enten på hold eller derhjemme
  • Der er mulighed for praktik, mens du er kursist

For langt de fleste mennesker har det stor værdi at uddanne sig indenfor et erhverv, hvor der er stor efterspørgsel på arbejdskraft. Og hvor det forventes, at efterspørgslen vil være stigende i fremtiden. Når du har gennemført dit kursus i digital markedsføring, kan du varetage arbejdsopgaver på et ikke-avanceret niveau indenfor det offentlige eller i private virksomheder.

Sådan foregår et kursus i digital markedsføring

Når du er kursist hos Digitalopkvalificering.dk, får du indflydelse på egen læring. Du kan vælge at deltage fysisk, hvor du kommer på små hold sammen med maksimalt 10-11 andre kursister. Har du af personlige, sociale eller psykiske årsager behov for at blive undervist virtuelt, er der også mulighed for dette.

Der kan være forskellige årsager til, at du som kursist får størst udbytte af din undervisning ved at befinde dig derhjemme. Det kan skabe bedre koncentrationsevne og større, mental ro at være i hjemlige omgivelser, så du får mest muligt ud af dit kursus i digital markedsføring.

Kurset tager et 1 år at gennemføre, og du har undervejs i dit forløb mulighed for at tage praktik, så du kombinerer den faglige undervisning og erhvervsarbejde. Du bliver undervist 1 gang om ugen, og hver måned kan du se frem til at beskæftige dig med nye emner, så du til slut opnår breddeviden om området indenfor den digitale markedsføring.

Hvem kan blive kursist?

Du behøver ikke at have været beskæftiget med markedsføring eller IT for at kunne deltage på kursus hos Digitalopkvalificering.dk. Her er alle voksne velkomne uanset alder og tidligere erhvervserfaringer. Det vigtigste er, at du har lysten til at lære nyt og blive i stand til at løse arbejdsopgaver, der kan handle om onlineannoncering, præsentationer og kampagner.

Hos Digitalopkvalificering.dk samarbejder vi med lokale jobcentre samt virksomheder. Vores kursister er arbejdsløse borgere, som kæmper med psykiske lidelser udover arbejdsløsheden. Vi har tilrettelagt undervisningen både fysisk og tidsmæssigt i forhold til vores kursister. Det betyder blandt andet fleksible undervisningsmuligheder samt små hold. Det er vigtigt for os, at du som kursusdeltager kan føle dig tryg og tilpas, når du modtager undervisning. Vi ønsker at have god tid til at hjælpe og sparre med alle vores deltagere, og derfor er det en fordel for kvaliteten i undervisningen samt din tryghed, at du befinder dig sammen med få andre kursister.

I samarbejde med din beskæftigelseskonsulent eller sagsbehandler på jobcentret, kan du blive godkendt til og henvist til os.

Dygtige og erfarne undervisere

Vi har forståelse for, at det kan være både angstprovokerende og grænseoverskridende at skulle i gang med kursus i digital markedsføring, når du kæmper med psykiske udfordringer. Du kan se frem til at komme i forstående og respektfulde hænder hos os. Vores undervisere har personlige erfaringer med selv at have diagnoser – herunder ADHD og PTSD. De har på egen krop oplevet, hvad det betyder at være en del af det kommunale og offentlige system, når der er brug for hjælp til at få støtte og fast beskæftigelse.

Vores undervisere har stor og mangeårig erfaring med digital markedsføring. De har egne virksomheder indenfor området, og de er efteruddannet til at kunne undervise voksne.

Foruden den erfaringsbaserede undervisning kan du få glæde af de samarbejdsaftaler, som Digitalopkvalificering.dk har med aktører i lokalområderne. Vi samarbejder med små og store virksomheder med henblik på at kunne hjælpe dig godt videre fra i gangværende eller endt kursusforløb og ind i stabil beskæftigelse.

Hovedkontoret er beliggende på Sjælland, hvor det er hér, du modtager din fysiske undervisning.

Blogs

Nyeste blogindlæg

 

 

Modehuse skaber fornyelse til klassiske beklædningsgenstande

Modehuse skaber fornyelse til klassiske beklædningsgenstande

Sponsoreret indlæg De fleste kender til t-shirten, som næsten er et ikonisk stykke tøj. Den kan findes både i de mest simple former, men også med smart udskæring og snit. Når de fleste mennesker tænker på en standard stykke tøj, vil mange straks tænke på en t-shirt....

0 kommentarer

Indsend en kommentar