Kurser i kommunikation

nov 25, 2022SEO - Viden0 Kommentarer

Vil du have en fremtid indenfor kommunikation, kan et særligt, tilrettelagt kursus hjælpe dig godt på vej. Hos Digitalopkvalificering.dk kan du deltage på et 1års kursus indenfor digital markedsføring, hvor du blandt andet klædes på til at formidle skarpe budskaber til kundegrupper, medarbejdere og samarbejdspartnere.

Kommunikation er et fagområde, som aldrig forgår. Der er konstant behov for hos både små og store virksomheder at tilpasse sig kunders, gæsters og ansattes behov for at sikre drift og omsætning.

Derfor har kursus i kommunikation stor værdi for dig som arbejdstager

Der findes ikke én type virksomhed, hvor kommunikation ikke har betydning. I alle virksomheder bruges det talte og det trykte ord til at gøre omverdenen opmærksom på produkter og serviceydelser. Og ord har betydning for dén måde, som både nuværende og potentielle kunder opfatter et firma på.

Ved at deltage på et kursus i kommunikation får du viden, der kommer dig til gode både privat og erhvervsmæssigt. Du kan komme til at varetage ikke-avancerede arbejdsopgaver hos en lang række forskellige virksomheder og hjælpe dem med at skabe udvikling og positiv forandring.

Du kan blandt andet se frem til disse fordele, når du gennemgår og har gennemført dit kommunikationskursus:

  • Du kan arbejde indenfor mange slags brancher
  • Du kan arbejde med både markedsføring og materiale, der skal bruges internt i virksomheder
  • Du får indflydelse på eget undervisningsforløb
  • Der er mulighed for praktik undervejs i dit kursus
  • Du får spændende beskæftigelsesmuligheder både nu og i fremtiden

Du får stor frihed i forhold til at have indflydelse på, hvilken branche du ønsker at arbejde indenfor i fremtiden, når du arbejder med kommunikation. Kommunikation er en bred betegnelse for opgaver, aktiviteter og fokusområder, som alle firmaer har berøring med.

Hvem kan deltage i kommunikation kurser?

Hos Digitalopkvalificering.dk har vi kursister, der kæmper med arbejdsløshed samt én eller flere psykiske diagnoser. Du skal henvises fra din jobkonsulent eller din sagsbehandler på jobcentret for at blive kursist. Der er ingen krav om tidligere uddannelsesniveau eller erhvervserfaring. Det vigtigste er, at du er motiveret for i fremtiden at komme i stabilt arbejde, så du kan blive helt eller delvist frigjort af jobcentret og klare dig selv.

Det er en god idé at gøre dig tanker om, hvad en erhvervsfremtid indenfor kommunikation kan føre med sig. Du kommer med stor sandsynlighed til at arbejde sammen med andre, og hvor der skal udarbejdes materiale eller markedsføringscontent.

Særligt om indhold på kursus i kommunikation

Som kursist hos Digitalopkvalificering.dk kan du se frem til at få medindflydelse på, hvordan din læring skal foregå. Du kan deltage til fysisk undervisning, hvor du kommer til at befinde dig i rummelige lokaler med 10-11 andre kursister. Har du psykiske udfordringer i forhold til at være sammen med andre mennesker, kan du vælge at tage hele eller dele af undervisningen online.

Der kan være forskellige årsager til, at det er ønsket at kunne sidde i trygge, rolige og velkende omgivelser, når du modtager læring. Det kan skabe bedre forudsætninger for dig i forhold til at holde koncentrationen, når du sidder derhjemme. Og onlineundervisningen kan være forskellen mellem en kaotisk hverdag og dage, der er overskuelige for dig at planlægge og være i.

Før du opstarter dit kursus i kommunikation, skal du i samarbejde med os og din sagsbehandler lave en plan for din undervisning.

Vores kurser i kommunikation tager 1 år at gennemføre, og hver måned får du anledning til at arbejde med forskellige temaer, som alle har relevans for formidling og markedsføring.

Brobygning mellem faglig opkvalificering og beskæftigelse

Det er ikke kun den betydningsfulde variation i temaer samt muligheden for fleksibilitet i undervisning, du kan se frem til som kursist hos Digitalopkvalificering.dk. Som arbejdssøgende, der kæmper med effekter af psykiske udfordringer, kan udsigten til stabil og varig arbejde virke lang og uoverskuelig.

Det har stor betydning for mange mennesker at være kursister et sted, hvor der lægges stor vægt på at mindske afstanden mellem opkvalificering og beskæftigelse. Vi samarbejder med firmaer og virksomheder i lokalområdet, så du højner dine chancer for at kunne komme i praktik eller fast arbejde.

Undervejs i dit kursus i kommunikation kan du få erfaring med at omsætte viden til handling ved at være i praktik. Der kan tilrettelægges individuelle praktikker, hvor du i én eller flere måneder bliver tilknyttet en bestemt arbejdsplads.

Det er med til at højne din motivation og fremme sandsynligheden for fast arbejde, at du er i praktik. Du får anledning til at prøve dig selv og dine evner indenfor digital markedsførings af, så du kan blive klogere på, hvilket fagområde og hvilken type virksomhed der er et godt match for dig.

Her kan du tage kurser i kommunikation

Vores lokaler er beliggende på Sjælland, og det er her, vores samarbejdsaftaler med både jobcentre og virksomheder er. Vælger du at tage dit kursus i kommunikation online, er det i princippet muligt at tage kurset, uanset hvor du har bopæl i landet.

 

Blogs

Nyeste blogindlæg

 

 

Modehuse skaber fornyelse til klassiske beklædningsgenstande

Modehuse skaber fornyelse til klassiske beklædningsgenstande

Sponsoreret indlæg De fleste kender til t-shirten, som næsten er et ikonisk stykke tøj. Den kan findes både i de mest simple former, men også med smart udskæring og snit. Når de fleste mennesker tænker på en standard stykke tøj, vil mange straks tænke på en t-shirt....

0 kommentarer

Indsend en kommentar