Google kurser

nov 25, 2022SEO - Viden0 Kommentarer

Langt de fleste virksomheder har i dag én eller anden form for online tilstedeværelse. I vores tid er rigtig mange virksomhedsaktiviteter ligeledes rykket online. Dét gælder blandt andet markedsføring.
Er du virksomhedsejer? Eller er du beskæftiget i en virksomhed, hvor digital markedsføring udgør én af dine hovedaktiviteter? Så er der mere end én god grund til at ét eller flere Google kurser.

Hvorfor tage Google kurser?

Mange af os forbinder hovedsageligt Google med søgemaskinen af samme navn. Men Google har gennem tiden udviklet et væld af forskellige services, der alle har til formål at hjælpe dig med at holde overblikket over, styre, udvikle og markedsføre din virksomhed på bedst mulig vis. Når du tager et Google kursus, bliver du bekendt med de forskellige services’ funktioner og styrker. Kursusdeltagelsen tillader dig således både at optimere og markant effektivisere dét arbejde, som i din dagligdag knytter sig til markedsføring af digital karakter.

Hvad kan jeg lære på Google kurser?

Udbyderne af Google kurser er rigtig mange. Dét, du lærer, afhænger i høj grad af, hvilken udbyder du vælger. Når du påbegynder et basalt Google kursus, er der dog en god sandsynlighed for, at du som minimum kommer til at stifte bekendtskab med Google Analytics, Google Ads, Google Digital Garage og Google My Business. Og dét uanset hos hvem du henvender dig.

Google Analytics

Markedsføring er langt fra et nyt koncept. Men først med internettets fremkomst fik virksomheder verden over muligheden for helt konkret at holde øje med, hvordan deres produkter bliver modtaget af offentligheden og udvikle deres markedsføringstiltag alt efter, hvad der virker.
Google Analytics er en platform, som indsamler data fra både din hjemmeside og dine apps og udarbejder rapporter, der giver dig en solid indsigt i din virksomhed. Med Google Analytics kan du blandt andet blive klogere på, hvem der besøger dine sider, og hvilke af dine sider, der skaber mest online traffik.

Google Ads

Annoncering har længe været essentielt for mange virksomheders markedsføring; hvis folk ikke kender til din virksomhed, kan samme virksomhed umuligt overleve.
Google Ads er en onlineannonceringsplatform, hvor du som annoncør kan købe dig til korte annoncer, produktfortegnelser, videoer og servicetilbud. Du udformer dine annoncer ved at inkorporere søgeord, som vil sikre, at de brugere, der søger på dine ord, finder frem til din side, før de finder frem til konkurrenternes.

Google Digital Garage

Færdigheder findes i mange former. Og hvis en del af dit arbejde foregår online, er det vigtigt, at du nogenlunde formår at begå dig digitalt.
Google Digital Garage har opnået enorm popularitet, siden programmet blev lanceret i 2015. Årsagen er, at det gratis program har til formål at hjælpe folk med grundlæggende set at forberede de digitale af deres færdigheder. Programmer omfatter blandt andet kurser, træning og certificeringer, og når du bruger Google Digital Garage, vil du både komme til at styrke dine kompetencer indenfor data, tech, digital markedsføring og generel karriereudvikling.

Google My Business

Google My Business er et redskab, der tillader virksomheder og organisationer at holde styr på deres online tilstedeværelse på tværs af hele Google. Når du benytter dig af Google My Business, kan du blandt andet kontrollere, hvordan din virksomhed fremstår på Google Search og Google Maps, og du kan dertil nemt komme i kontakt med dine kunder og overskueliggøre oversigten over dine produkter.

Hvor kan jeg tage Google kurser?

Som nævnt ovenfor findes der et væld af udbydere af Google kurser. De fleste af dem udbyder virtuelle kurser, men du kan også godt finde kurser, der omfatter fysisk fremmøde. Før du tilmelder dig et Google kursus, kan det være en god idé, at du læser nogle online anmeldelser af den kursusudbyder, du overvejer at henvende dig hos. Du kan også gøre det nemt for dig selv og tjekke de tre anmelderroste udbydere, som vi gennemgår nedenfor.

Nem programmering

Nem Programmering er indtil videre ufatteligt populære blandt de mennesker, som søger virtuelle kurser i Googles programmer og services. Nem Programmerings program omfatter hele 31 gratis kurser og 18 premiumkurser, og på kursusoversigten finder du blandt andet både Google Analytics og Google Ads.

Ivækst

Ivækst er også et glimrende udgangspunkt, hvis du søger nogle gode online kurser i Google. Google Ads udgør en nogenlunde fast del af deres kursusprogram, og undertiden kan du også finde kurser i de andre Google-programmer, som vi gennemgår ovenfor.

Kursusfabrikken

Kursusfabrikken har et kæmpe udvalg af kurser, som blandt andet omfatter både Google Analytics, Google Ads og mange andre programmer, som har til formål at gøre den digitale markedsføringsproces nemmere og mere overskuelig. Kurserne afholdes ved fremmøde, og du kan glæde dig ved, at du både kan finde kurser fra Kursusfabrikken i Aarhus, i Odense og i København.

 

Blogs

Nyeste blogindlæg

 

 

Modehuse skaber fornyelse til klassiske beklædningsgenstande

Modehuse skaber fornyelse til klassiske beklædningsgenstande

Sponsoreret indlæg De fleste kender til t-shirten, som næsten er et ikonisk stykke tøj. Den kan findes både i de mest simple former, men også med smart udskæring og snit. Når de fleste mennesker tænker på en standard stykke tøj, vil mange straks tænke på en t-shirt....

0 kommentarer

Indsend en kommentar