Få større udbytte af din digitale markedsføring med et Photoshop kursus

nov 25, 2022SEO - Viden0 Kommentarer

Er billedmateriale en stor del af din virksomheds digitale markedsføring, kender du helt sikkert Photoshop. Men har du styr på alle de forskellige funktioner og indstillinger, og ved du, hvordan du udnytter programmet bedst? Hvis ikke kan du med stor fordel tage på et Photoshop kursus. Her opnår du nemlig stor viden på mange områder indenfor billedredigering samt praktisk erfaring med hands on opgaver.

I indlægget her kan du blive klogere på, hvorfor du bør melde dig til et Photoshop kursus, og så får du 3 bud på dygtige kursusudbydere.

Photoshop er uundværligt for dit grafiske materiale

Rigtig mange virksomheder har Photoshop på listen over uundværlige programmer, når det gælder grafisk arbejde. Uanset om du er virksomhedsejer eller nyuddannet og jobsøgende, er det derfor en kæmpe fordel at have erfaring med programmet. Det kan være svært selv at give sig i kast med Photoshop, hvis du aldrig har brugt det før. Heldigvis har du rig mulighed for at lære de forskellige funktioner at kende på et Photoshop kursus.

Her opnår du essentiel viden om programmet, og så får du praktisk erfaring med en lang række værktøjer via forskellige øvelser. Denne viden kan du nemt implementere direkte i din arbejdsdag.

Hvad lærer du på et Photoshop kursus?

Et grundkursus i Photoshop er for dig, der har lidt eller slet ingen erfaring med programmet, men gerne vil lære det at kende. Her bliver din grafiske værktøjskasse fyldt op med en masse gode værktøjer, der er essentielle og særligt funktionelle for dit grafiske arbejde og digitale markedsføring.

Du får for det første en grundlæggende rundvisning i Photoshop og de vigtigste og mest relevante funktioner. Herefter bliver du hjulpet i gang med opsætning af standardindstillinger og dokumenter, så du gør det rigtigt fra start, og du får kendskab til filformater og -størrelser samt farvestyring af billeder.

Herudover vil du bl.a. lære om:

  • Opsætning af genveje i dit arbejdsrum, som gør det nemmere for dig at navigere i programmet. Det vil spare dig tid og lette din arbejdsproces.
  • Korrekt eksportering efter redigeringsarbejdet. Du får en gennemgang af, hvilke filformater som er mest velegnede til forskellige formål, og så får du gode råd til, hvilke eksporteringsfunktioner du skal lægge dit fokus på.
  • Brug af lag og masker. Du bliver fortrolig med programmets mange forskellige justeringslag. Du lærer at justere lys, kontrast og meget mere samt at bruge masker. Det gør, at redigeringsarbejdet opnår høj kvalitet og bliver meget mere fleksibelt.

Et Photoshop kursus bliver altid tilrettelagt således, at du får maskimalt udbytte af programmet i dit grafiske arbejde. Det gøres bl.a. ved at holde antallet af deltagere på et minimum. På den måde sikres der god tid til hver enkelt kursist i forhold til sparring og spørgsmål.

Hvor kan du tage et Photoshop kursus?

Du kan deltage i et Photoshop kursus i mange af landets store byer, såsom København, Aarhus og Aalborg. Er et online kursus mere relevant for dig, har du også rig mulighed for at melde dig til sådan et. Her får du 3 bud på kursusudbydere.

Kursusfabrikken

Hos Kursusfrabrikken får du undervisning fra uddannede grafikere og illustratorer, der alle er eksperter i Photoshop. Du modtager en rundtur i programmet og dets mest essentielle indstillinger og funktioner. Derudover lærer du at opsætte dokumenter, at bruge billedretouchering samt at integrere tekst på billederne.

Kursusfrabrikken udbyder både grundkurser for begyndere og udvidede kurser for deltagere, der allerede har erfaring med programmet, men ønsker at blive endnu bedre. Kurserne bliver afholdt fast i København, Aarhus, Odense og Aalborg og holdes på maks. 5 deltagere, så hver enkelt underviser har god tid til dig og dine spørgsmål.

TECHCOLLEGE

Med et Photoshop kursus hos TECHCOLLEGE lærer du at arbejde med grundlæggende korrektion af billeder. Hele processen bliver gennemgået, så du bliver fortrolig med at åbne billeder, foretage farvekorrigeringer, retoucheringer, sammenkopieringer samt at gemme projektet til web og tryk med den rette opløsning og i korrrekte formater.

Du får stor viden om programmets basale og essentielle funktioner, så du efter kurset kan arbejde effektivt med dem. Underviseren er uddannet grafiker og har stor erfaring med og kendskab til næsten alle sider af grafisk produktion.

Kurset afholdes i Aalborg og er for dig, der interesserer dig for grafisk arbejde og har grundlæggende kendskab til IT.

Future Company

Du har selvfølgelig også mulighed for at tage på et online Photoshop kursus. Med Future Company kan du sidde på din arbejdsplads eller på hjemmekontoret og modtage undervisning. Du skal have programmet installeret på din computer inden kurset starter, og så er det en fordel, hvis du har en ekstra computer eller tablet til rådighed.

Indholdet af dette kursus er det samme som ved fysiske kurser. Du får en grundlæggende introduktion til Photoshop og gennemgang af de mest funktionelle værktøjer. For at blive fortrolig med programmet får du stillet en række veldefinerede opgaver, så du får afprøvet værktøjerne i praksis. Du har desuden også god tid til at stille den erfarne underviser spørgsmål undervejs.

Blogs

Nyeste blogindlæg

 

 

Modehuse skaber fornyelse til klassiske beklædningsgenstande

Modehuse skaber fornyelse til klassiske beklædningsgenstande

Sponsoreret indlæg De fleste kender til t-shirten, som næsten er et ikonisk stykke tøj. Den kan findes både i de mest simple former, men også med smart udskæring og snit. Når de fleste mennesker tænker på en standard stykke tøj, vil mange straks tænke på en t-shirt....

0 kommentarer

Indsend en kommentar