Seo-tekster kursus

nov 25, 2022SEO - Viden0 Kommentarer

Markedsføring og salg via internettet er kommet for at blive og e-handlen vokser hele tiden støt derudaf. Kunderne er blevet vant til at handle online, og her er det blevet en vigtig del af den arbejdsmæssige værktøjskasse at kunne lave en digital markedsføringsstrategi for en virksomhed, en institution, en forening eller som selvstændig med egen virksomhed. Det er her, hvor dette kursus i seo tekster kommer ind i billedet. Ønsker du at opgradere din web værktøjskasse og blive endnu skarpere til digital markedsføring, kan dette kursus i seo tekster være lige noget for dig.

SEO tekster der skaber øget trafik og konverteringer

Hvad ligger der så i dette seo-tekster kursus? Der ligger dét, at man lærer en masse om:

  • Hvad er SEO?
  • Hvordan fungerer SEO?
  • Hvordan skriver man gode SEO tekster?
  • Hvad er relevant indhold?
  • Hvilke typer af SEO tekster findes der?
  • Hvilke SEO analyseværktøjer findes der og hvordan bruges de?

Lær at skabe online synlighed med SEO

Hvis du har din egen virksomhed eller ønsker at byde ind på et job, hvor der arbejdes med digital markedsføring, er det essentielt at vide noget om SEO. Det står for “søgemaskineoptimering” på dansk, og handler om, hvordan du finder ud af, hvilke søgeord, som kunderne søger på, på søgemaskinerne, når de skal finde en virksomhed som din, og hvordan SEO kan gøre, at kundernes søgninger får dig frem og højt oppe i rangeringen på søgeresultatet. Synlighed er derfor et nøgleord på dette kursus, når du skal lære mere om, hvad SEO er og kan. For at skabe synlighed omkring en virksomhed, et produkt, et event, en kampagne, en blog eller en webshop, skal kunderne først og fremmest vide, at det eksisterer. Og her spiller SEO en afgørende rolle for dette.

Søgeord er ord, sætninger og spørgsmål

Når du skal sætte dig ind i, hvilken type af søgeord, du skal integrere på dine hjemmesidetekster, lærer du her på kurset meget mere om, hvordan det både kan være enkelte ord, sætninger, grammatisk “forkerte” sætninger, hvor præpositionen typisk mangler (eksempelvis “håndværker Køge”) og spørgsmål. Når du har lært mere om de forskellige typer af søgeord, som kunderne typisk bruger i deres søgninger, lærer du næste skridt og det er, hvordan du integrerer dem på en naturlig og ikke spam agtig måde i dine tekster på hjemmesiden, bloggen, webshoppen, i adds, kampagner og SOME. På denne måde finder kunderne hurtigere frem til dig, når du skaber det, der også kaldes for relevant indhold på dine domæner.

Lær at spore SEO´s effekt

Hvordan finder man så ud af, om det overhovedet har en effekt med dette seo-tekster? Det kan man gøre ved at installere og bruge et analyseværktøj som Google Analytics, der sporer forbrugernes online adfærd. Dette vil sige, hvordan de navigerer rundt på din hjemmeside, hvor lang tid de bruger på din hjemmeside samt hvilke sider og links, som de interagerer med og opholder sig længst ved. Her er der en masse brugbar viden for dig at bruge videre for, når du skal finde ud af, hvad der virker godt for dine kunder, og hvad der ikke virker så godt. Hvis du kan se, at mange af dem faktisk finder frem til din kontaktformular, men ikke interagerer med den, og stiller spørgsmål, henvender sig eller køber noget, kan der her være et indsatsområde at udvikle på.

Lær lidt om teknisk SEO

Det kan også være, at alle kommer ind på din startside, men hurtigt forlader den igen. Hvad er der på færde her? Loader siden ikke hurtigt nok? Er der andet, der kan gøre, at man kunne fastholde dem her? Alt sammen noget, som du vil kunne lære mere om på kurset og også få god sparring og vejledning til at dine undervisere på kurset. Tager du et kursus ved fysisk fremmøde, kan I også i fællesskab sparre med hinanden om de spørgsmål, der melder sig undervejs.

Små hold og engagerede undervisere

På et kursus som dette vil der være små hold med cirka 10-12 deltagere, så man har god ro og tid til fordybelse, og man ikke skal forholde sig socialt til mange mennesker ad gangen. Der er også mulighed for at tage forløbet virtuelt. Det kan især være en fordel, hvis du hurtigt bliver udfordret og træt på grund af alle de sociale stimuli. Her kan læringen sagtens foregå hjemme hos dig selv foran skærmen. Der vil altid blive lavet et tilpasset forløb særligt til dine behov, så du er sikker på, at det foregår på dine præmisser.

Tre steder med kurser i SEO tekster

Disse tre steder kan du tage et kursus i seo-tekster:

  1. www.digitalopkvalificering.dk/ 

Her er der både mulighed for personligt fremmøde på små hold a 10-12 personer, ligesom der er individuelt tilpasset forløb for den enkelte. Det kan også foregå virtuelt hjemme hos dig selv.

  1. www.kendskab.dk/

Erfarne undervisere står klar med 1 til 1 sparring og individuelt tilpasset forløb.

  1. www.aok.dk/

Her er der som regel små hold og mange forskellige IT kurser at tage. Der er hold tilmelding to gange om året.

Blogs

Nyeste blogindlæg

 

 

Modehuse skaber fornyelse til klassiske beklædningsgenstande

Modehuse skaber fornyelse til klassiske beklædningsgenstande

Sponsoreret indlæg De fleste kender til t-shirten, som næsten er et ikonisk stykke tøj. Den kan findes både i de mest simple former, men også med smart udskæring og snit. Når de fleste mennesker tænker på en standard stykke tøj, vil mange straks tænke på en t-shirt....

0 kommentarer

Indsend en kommentar