Kursus i sociale medier

nov 25, 2022SEO - Viden0 Kommentarer

Vil du blive skarp til at lave markedsføringsannoncer og fængslende opslag på sociale medier? Hos Digitalopkvalificering.dk kan du deltage i skræddersyede kurser, der klæder dig på til at varetage jobs, som handler om at stå for annoncering på Facebook, Twitter og Instagram.

Herunder kan du læse mere om, hvad det kræver at deltage på et kursus i sociale medier. Og du får svar på, hvordan dit kursusforløb sættes sammen, så det i størst muligt omfang kommer til at passe til din hverdag.

Derfor er kursus i annoncering på Facebook, Instagram og Twitter populært

Det estimeres, at 9/10 danskere mellem 16-95 år har mindst én profil på et socialt medie. Hovedparten af de 20-60årige herhjemme har profiler på flere sociale medier, og dette gør Facebook, Instagram og Twitter til effektive markedsføringskanaler, hvor firmaer og virksomheder indenfor alle brancher kan brande sig.

I dag er det muligt at lave målrettede og tilpassede annoncer på alle sociale medier fra erhvervsprofiler. Der kan laves annoncering, der er rettet mod at ramme bestemte målgrupper i forhold til alder, køn og geografi. Og der kan laves kampagner, som markedsføres i en bestemt periode, så virksomheder i alle størrelser kan få deres budskab ud.

De sociale medier er kommet for at blive. Og virksomheder over hele landet er afhængige af at have menneskelige ressourcer, der er fagligt klædt på til at kunne stå for at lave annonce på Facebook og de andre medier.

Fordelene ved at tage et opkvalificeringskursus i sociale medier

For dig som kursist i sociale medier er der gode fremtidsmuligheder både økonomisk og erhvervsmæssigt. Det forventes, at efterspørgslen på arbejdskraft, der er uddannet til at lave annoncering online, stiger i takt med årene, og at medierne bliver mere og mere udbredt til hele befolkning både herhjemme og i udlandet.

Du kan blandt andet se frem til følgende muligheder, mens og efter du tager kursus i sociale medier:

  • Du får mulighed for at arbejde indenfor mange erhvervsbrancher
  • Du kan kombinere dit kursus med praktik
  • Der kan vælges onlineundervisning på dit kursusforløb
  • Du kommer til at befinde dig i en spændende branche i udvikling
  • Du er med til at sætte dagsordenen på markedsføringskampagner online
  • På dit kursus kommer du hver måned til at arbejde med nye temaer

Skift af erhvervsbranche eller deltagelse på et opkvalificeringskursus kan være en stor beslutning for mange mennesker. Det er naturligt at have tanker og overvejelse om fremtiden og ens økonomi. Når du vælger at forbedre dine evner indenfor det digitale markedsføringsområde, kommer du til at befinde dig i et erhverv, der er i blomstring, og hvor der hele tiden kommer nye jobåbninger til.

Hvem kan deltage som kursist?

I princippet kan alle og enhver med interesse for digital opkvalificering komme til at deltage på et kursus, der omhandler markedsføring og annoncering på sociale medier. Det vigtigste er, at du har interessen for at arbejde med at lave kampagner på medierne, som både unge og voksne anvender i dagligdagen. Det er motivationen for at lære, der skal være din drivkraft.

Hos Digitalopkvalificering.dk har vi kursister i alle aldersgrupper og med mange forskellige erhvervsbaggrunde. Der er kursister, som har arbejdet indenfor it-branchen igennem flere år. Og vi har kursusdeltagere, der kommer med andre uddannelsesbaggrunde, og som har været optaget af markedsføring i fritiden eller med et bijob.

Lav skarpe annoncer på Facebook for små og store virksomheder

Med et kursus i Facebook kan du komme til at arbejde for små, mellemstore eller store virksomheder, der er afhængig af digital markedsføring for at nå danske eller udenlandske kunder.

I dag foregår eksponeringen af firmaer, serviceydelser og produkter online, og det er derfor, der hele tiden kommer nye og flere stillinger til indenfor digital branding. Det unikke ved Digitalopkvalificering.dk er, at vi samarbejder med en række lokale firmaer, så vi kan hjælpe dig godt videre efter endt kursus.

Vi har erfaring med at tilbyde målrettede kursusforløb til arbejdssøgende borgere, som kæmper med psykiske udfordringer. Vores forløb varer 1 år, og du har mulighed for at komme i praktik undervejs, hvis der skulle opstå et match mellem dig og en virksomhed.

Igennem de seneste år er det blevet mere og mere naturligt for arbejdstagere og studerende at arbejde hjemmefra. Som kursist hos os bliver dit kursusforløb tilrettelagt i forhold til dine behov. Du kan deltage fysisk, hvor du kommer til at befinde dig på mindre hold sammen med 10-11 andre kursister.

Her kan du tage et sociale medier kursus

Du kan tage kursus i Facebook, Twitter og Instagram flere steder i landet. Dette giver dig frihed og fleksibilitet til at vælge dén lokalitet, som ligger tættest på din bopæl. Digitalopkvalificering.dk holder til på Sjælland, og det er her, de tætteste samarbejdsaftaler er med forskellige virksomheder i nærområderne. Du kan tage hele kurset ved fysisk fremmøde, eller du kan tage kursusdage derhjemme, hvor du følger undervisningen virtuelt.

Blogs

Nyeste blogindlæg

 

 

Modehuse skaber fornyelse til klassiske beklædningsgenstande

Modehuse skaber fornyelse til klassiske beklædningsgenstande

Sponsoreret indlæg De fleste kender til t-shirten, som næsten er et ikonisk stykke tøj. Den kan findes både i de mest simple former, men også med smart udskæring og snit. Når de fleste mennesker tænker på en standard stykke tøj, vil mange straks tænke på en t-shirt....

0 kommentarer

Indsend en kommentar