Få maksimalt udbytte af din LinkedIn-side med et LinkedIn kursus

nov 25, 2022SEO - Viden0 Kommentarer

God online markedsføring er alfa og omega i vores digitale tidsalder, hvor de fleste forbrugere stifter bekendtskab med virksomheder via sociale medier, herunder LinkedIn. LinkedIn er en rigtig god side til at tiltrække nye potentielle kunder–men det kræver, at den bruges korrekt.

Med et LinkedIn kursus får du som virksomhedsejer effektive værktøjer til at styrke din digitale markedsføring og fremføre din virksomhed på den bedst mulige måde. I indlægget her kan du blive meget klogere på, hvad et LinkedIn kursus kan hjælpe dig med, og hvor du kan deltage i et.

Giv din digitale markedsføring et løft med et LinkedIn kursus

LinkedIn fungerer som et udstillingsvindue for din virksomhed, og formålet med siden er at skabe professionelle relationer, brande virksomheder og rekruttere medarbejdere. Det er et fremragende medie med et utal af gode muligheder for dig og din virksomhed, både med henblik på salg for virksomheden og for dig personligt.

Dog stiller det også krav til dine digitale kompetencer, så du formår at anvende platformen på en effektiv måde. Har du kun lidt eller slet ingen erfaring med platformen, og mangler du de rette værktøjer i baggagen, får du ikke det positive udbytte, som du kunne.

Heldigvis har du gode muligheder for at få værktøjskassen fyldt op. Rundt omkring i landet bliver der afholdt LinkedIn kurser, der har til formål at hjælpe dig med at arbejde professionelt med LinkedIn ved at synliggøre din virksomhed, så du når ud til mange flere potentielle kunder. Du har mulighed for at gå til kurser med fysisk fremmøde eller at tage dem virtuelt.

Hvad lærer du på et Linkedin kursus?

På et LinkedIn kursus opnår du viden om, hvordan siden fungerer, og hvorfor det er vigtigt, at din virksomhed er tilstede på mediet. Dertil får du en række metoder til at opnå succes med din digitale markedsføring på din virksomhedsprofil, og du lærer mere om, hvordan du opbygger et godt netværk med de erhvervsmæssige beslutningstagere, der er relevante for dig.

Et LinkedIn kursus vil typisk indebære punkterne:

 • Hvordan LinkedIn fungerer
 • LinkedIn-strategi
 • Den personlige profil
 • SEO (søgemaskineoptimering) på platformen
 • Hvordan du bruger firmasiden mest effektivt
 • Hvordan du rammer din målgruppe med annonceværktøjet

Kurserne bliver tilrettelagt med henblik på at skabe maksimalt udbytte for dig og din virksomhed. Du får bl.a.

 • Kendskab til LinkedIns vigtigste funktioner
 • Indblik i hvordan LinkedIns algoritmer fungerer
 • Viden om hvordan du optimerer en virksomheds- og en personlig profil
 • Viden om hvordan du lægger en linkstrategi
 • Viden om hvordan du opretter målrettede annoncer
 • Viden fra erfarne LinkedIn-undervisere

På et LinkedIn kursus med fysisk fremmøde får du i nogle tilfælde stillet computere til rådighed, men du kan også medbringe din egen computer. Det, at du selv sidder og arbejder hands on med opgaven, gør, at du får de gode tips og tricks under huden og bliver skarp til digital markedsføring.

Hvor kan du tage et LinkedIn kursus?

Lyder en dag med undervisning i LinkedIn som den rette vej at gå for dig og din virksomhed, har du rig mulighed for at tilmelde dig diverse kurser rundt om i landet hos kursusudbydere med ekspertise i den sociale platform.

De fleste kurser er grundkurser, hvilket betyder, at du ikke behøver at have nogen forudgående erfaring. Du skal bare have motivationen til at optimere din digitale markedsføring.

Kursusfabrikken

På et LinkedIn kursus hos Kursusfrabrikken opnår du forståelse for LinkedIn og opbygger kompetencer til at tage markedsføringen for din virksomhed til et nyt niveau. Du lærer at bruge platformen til at profilere både din virksomhed og dine medarbejdere, samt hvordan du skaffer følgere til siden. Dertil kommer du til at arbejde med sponsorerede opdateringer og annoncering, og du får gode tips og tricks til, hvordan du øger dit salg via platformen.

Kursusfabrikkens kurser bliver afholdt fast i København og Aarhus og i perioder i Odense og Aalborg. Kurset varer én dag og er for maks. 5 deltagere pr. hold. Det betyder, at du som deltager får nærværende ekspertundervisning, hvor der er god tid til dig og dine spørgsmål.

i-Strategi

Hos i-Strategi får du praksisnær undervisning i LinkedIn, der giver dig introduktion og viden til de områder, der kan give din virksomheds online markedsføring et stort løft. Du lærer om, hvordan mediet fungerer og opnår en lang række effektive værktøjer til succes på siden, bl.a. gennem søgemaskineoptimering og det gode, organiske opslag.

Kurserne afholdes i København og varer én dag med 30 min. efterfølgende sparring, og du skal selv medbringe pc, da du kommer til at arbejde hands on med opgaverne.

Digital Works

Passer et virtuelt kursus dig bedre, er der også gode muligheder her. Digital Works har samlet mere end 20 års erfaring med LinkedIn, og de afholder løbende online kurser. Her lærer du bl.a., hvordan du opsætter en professionel LinkedIn-side for din virksomhed, hvordan du sikrer synlighed, samt hvordan du får det optimale udbytte af platformen med en professionel tilstedeværelse.

Målgruppen for dette LinkedIn kursus er primært kommunikations-, marketing- og HR-medarbejdere. Kurset er begrænset til 5 deltagere, hvilket sikrer god tid til den enkelte.

 

Blogs

Nyeste blogindlæg

 

 

Modehuse skaber fornyelse til klassiske beklædningsgenstande

Modehuse skaber fornyelse til klassiske beklædningsgenstande

Sponsoreret indlæg De fleste kender til t-shirten, som næsten er et ikonisk stykke tøj. Den kan findes både i de mest simple former, men også med smart udskæring og snit. Når de fleste mennesker tænker på en standard stykke tøj, vil mange straks tænke på en t-shirt....

0 kommentarer

Indsend en kommentar