Byg videre på din grundlæggende SEO viden med et udvidet SEO kursus

nov 25, 2022SEO - Viden0 Kommentarer

Hvis du har arbejdet et stykke tid med SEO, og du er fascineret af det, så er det måske på tide at du bliver endnu klogere på det. SEO er en kompetence, som er kommet for at blive, og der er utroligt mange fascinerende aspekter i at arbejde med SEO. Og SEO optimering forandrer sig hele tiden, så det er også vigtigt at du hele tiden holder dig opdateret. Og det kan du gøre med et udvidet SEO kursus.

At arbejde med SEO er et fascinerende job, men det kræver også, at du hele tiden holder dig opdateret med de nyeste tendenser. Men ved at tage et udvidet SEO kursus, bygger du hele tiden videre på det, du kan, og opbygger stadigt dybere viden. Så hvad kan du forvente af et udvidet kursus? Her er nogle eksempler på hvilket indhold, du kan forvente på et udvidet kursusniveau.

Sådan virker søgemaskiner

Søgemaskiner er din primære samarbejdspartner i SEO. Søgemaskinerne er grunden til at vi overhovedet laver SEO: Vi ønsker den højest mulige rangering af vores website, når brugerne søger på ord, som vores forretning er relevant for.

Derfor er det vigtigt at du forstår i dybden, hvordan søgemaskiner tænker. For du skal arbejde på en måde, sådan at du får søgemaskinerne til at hjælpe dig bedst muligt. Det kræver uddannelse i en masse hjælpeværktøjer, sådan at du forstår, hvad du skal lægge vægt på.

Onpage og offpage optimering af din hjemmeside

Når du vil SEO-optimere din hjemmeside kan det ske med onpage- eller offpage-aktiviteter.

Som navnet antyder handler onpage-aktiviteter om det, som du gør på din egen side. Det er for eksempel det indhold, som du skriver, og hvordan det passer til de nøgleord, der er relevante for dit website.

Offpage-aktiviteter er det, du laver, som ikke foregår på din egen side. Et eksempel på den type arbejde er linkbuilding – dvs. at bygge links, der peger på din egen hjemmeside.

Du bør få en introduktion til, hvilke onpage- og offpage-aktiviteter, som du kan lave på et udvidet kursus.

Planlæg en ny hjemmeside

Når du skal i luften med en ny hjemmeside, har du chancen for at gøre det rigtigt fra starten. Hvis du derfor får mulighed for at arbejde med din egen, nye hjemmeside undervejs i et kursus, kan du bruge dine nyfundne kompetencer til at opbygge strukturen på hjemmesiden på en måde, så den understøtter SEO-bedst muligt.

Promover din hjemmeside med marketing

Når du har optimeret din hjemmeside til SEO, skal du ud på markedet og købe annoncering gennem søgemaskinerne. Du bør få en introduktion til, hvordan du køber ind på den rigtige måde, sådan at dine indkøb stemmer overens med den SEO-implementering, du har foretaget på din hjemmeside.

Annonceindkøb er ikke trivielt, og hvordan søgeordene virker, forandrer sig hele tiden. Derfor er det vigtigt, at du får fagligheden på plads omkring, hvordan du gør annonceindkøb på den rigtige måde.

Analyse og opfølgning

Ingen SEO-optimering uden analyse og opfølgning. SEO er en løbende proces, hvor du hele tiden arbejder med at gøre tingene lidt bedre. Du retter formuleringer og nøgleord, laver tilføjelser og justeringer. Så hele tiden skal du holde øje med, om trafikken på din hjemmeside stiger eller falder efter dine nyeste ændringer.

For at du kan det, skal du have en analyseplatform, som du kender og som du kan bruge til at måle det, som netop dit website har brug for. Det er den eneste måde, du kan holde øje med, hvad der sker, så du er sikker på at tingene udvikler sig i den retning, som du ønsker.

Kurser i udvidet SEO

Hvis du har lyst til at tage et udvidet SEO kursus, er der flere forskellige muligheder for at du kan dygtiggøre dig.

Se for eksempel på Jensens kurser. De udbyder udvidede kurser, som bliver tilpasset den enkelte kunde. De går i dybden med, hvordan søgemaskiner virker, og hvordan du skal indrette dit website, så det bliver netop dit site, som går til tops i søgeresultaterne. Kurset foregår fysisk, og du bliver lovet super engagerede undervisere.

Kursusfabrikken udbyder et SEO kursus, som også kan gavne dig. Deres kursus er også fysisk, og du får introduktion til de klassiske discipliner som for eksempel, hvordan en søgemaskine virker, onsite- og offsite-arbejde og brug af metatekster.

Hvis du kunne tænke dig et online kursus, udbyder Henry Harvin et Advanced SEO Course. De tilbyder certificering, og oveni alle de tekniske discipliner, som du kan forvente af et udvidet kursus, tilbyder de også uddannelse i ”bløde” kompetencer indenfor jobsøgning, sådan at du kan konvertere dine nye kompetencer til et nyt SEO-job.

Så tænk ikke længere over det, men gør noget. Tag et udvidet SEO kursus!

Blogs

Nyeste blogindlæg

 

 

Modehuse skaber fornyelse til klassiske beklædningsgenstande

Modehuse skaber fornyelse til klassiske beklædningsgenstande

Sponsoreret indlæg De fleste kender til t-shirten, som næsten er et ikonisk stykke tøj. Den kan findes både i de mest simple former, men også med smart udskæring og snit. Når de fleste mennesker tænker på en standard stykke tøj, vil mange straks tænke på en t-shirt....

0 kommentarer

Indsend en kommentar