Støt den gode sag

Vores forløb er gratis for brugerne og for kommunerne at henvise til. På den måde sikrer vi at alle uanset deres situation kan søge om at komme på vores 1-årige kursusforløb. 

Undervisningen foregår indledningsvis virtuelt en gang ugentligt og er baseret på individuelle moduller hvor der bliver koblet en case virksomhed på. Casevirksomheden får efter endt modul et produkt fra kursisten eller den gruppe de er en del af. 

Hvad går din
støtte til ?

Din støtte går til at købe en refurbished computer til kursisterne så alle har det samme grundudstyr til at starte med. Dit bidrag går til at betale til den software de skal bruge ( desværre er værktøjer i online markedsføring ikke billige) og den største udgift er kvalificerede undervisere , som kan undervise fagligt men samtidig have empati og forståelse for den enkelte kursist i deres situation.

Hvad får jeg ud af
min støtte?

Du får vished om du bidrager til at opkvalificere et menneske  så de på trods af udfordringer kan varetage jobfunktioner på det brede arbejdsmarked. 

Herudover får et link fra på vores støtteside. En side vi opbygger med en stærk linkprofil og arbejder på at få en del trafik på så vores hensigt er på sigt at linket i sig selv får samme værdi som bidraget.Hvad koster støtten ? 

Linket koster 1000 kroner ex.moms årligt og kan købes ved at udfylde kontaktformularen nedenfor. Når den er modtaget får du en faktura og dit logo og link bliver sat ind på siden. 

Hvad hvis
jeg fortryder?

Hvis du fortryder eller glemmer at afmelde så annullerer vi fakturaen. Vi ønsker ikke at tvinge nogen til at støtte vores gode sag.

 

 

Jeg vil gerne købe et sponsorlink
og støtte den gode sag

Bekræft køb

Klik her for at læse handelsbetingelser